IKEAHACK -MÅLA RITSTATIV

tisdag, februari 23, 2016 0 6

 

 

 

 

Då tänkte jag visa mitt senaste lilla makeover-projekt, som jag tisslat lite om.

Ritstativet MÅLA från Ikea som Inez fick i födelsedagspresent har fått sig en liten omgång med färg och några detaljer.

Bilderna är inte av bästa skärpa, men jag har fasen inte tid att få till det ibland, för tyvärr är det ofta så att jag inte är hemma (eller har tid) att fota när ljuset är som bäst.

Superpopulär har denna blivit här hemma, används flitigt av både Inez & Valentin som ofta står här på varsin sida. Valentin gillar ju att skriva, så här är perfekt att öva ord. Lätt att sudda, lätt att skriva nytt.

Inez är mer yvig av sig, och whiteboard-sidan är hennes favvis, det målas storslagna landskap som sträcker sig långt utanför den tilltänkta ytan.. fröken kladdmaja -raka motsatsen till bror sin.

 

 

 

 

 

 

 

Målade med en puderrosa färg från Lady Jotun, klämman i mässing (HAY) har jag köpt på Artilleriet, lilla knoppen på sidan från Clas Ohlson & marmorplast från Panduro.

Så istället för bara 199:-, som stativet kostar, så har jag slängt ut typ 500:-. Så inget budgettips denna gång hehe. Å andra sidan så har jag ju en himla massa fin rosa färg marmorplast kvar 😉 Kan säkert komma till användning så småningom.

 

mala-ritstativ-vit__0135810_PE292683_S4

Ursprungslooken på stativet, som finns här.

 

 

 Hej på er denna februaritisdag!

 

 

Vet ni att våren har kommit till västkusten!! Jojemen, det rapporterade SMHI om igår, varmare än 0,0 grader sex dygn i följd har vi haft vid våra väderstationer. Tjohooo så härligt!! Även om det fortfarande är vintergarderob som gäller..

Ligger ändå en vårkänsla i luften faktiskt och nu är det även ljust på morgonen när vi sticker hemifrån runt 7:30. Riktigt riktigt härligt!

 

Jag är så himla sugen på att resa någonstans, få lite sol på näsan och ha det gott några dagar. Men så ska vi ju till Italien med jobbet i april, och i maj har vi en Sthlms-weekend inbokad. Så det känns inte som det blir något mer utrikes förrän i september sedan, då vi åker till Grekland. Bara så himla sugen!

Får se vad vi hittar på.

Nu när vi ”legat i ide” hela vintern är vi sugna på att aktivera oss lite mer.

 

Har ni några speciella planer för våren?

 

 

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.