SOFT SÖNDAGSSTART

söndag, februari 21, 2016 4 6

 

 

 

 

En riktigt lång och seg start på dagen idag, så himla välbehövligt bland.

Hade en riktig dipp igår, tror det är min hypotyreos som spökar, alltså fan vad det är jobbigt att inte få ordning på köldkörteln.

Trodde jag skulle få en panikångestattack igår, vilken är bland det hemskaste som finns (fick det flera gånger när jag var yngre under tiden jag blev sjuk i tarmen). Men lyckades styra bort det, talade om för J att jag knappt kunde andas och gick sedan ut på en promenad längs fälten med Ebba, naturen är mitt främsta läkemedel.

Hade en läkartid förra veckan som tyvärr blev inställd, doktorn blev sjuk. Så nu väntar jag på en ny tid där vi ska gå igenom min medicinering.

Måste få ordning på detta..

 

 

 

 

 

Svängde förbi Rum21 igår när jag var på stan, och köpte ett nytt doftljus, fikon & aprikos från Meraki, doftar himmelrike!

 

 

 

 

 

Barnen har lekt så himla gulligt denna morgon/fm, byggt kojor och lekt mamma pappa barn. Älskar när de små syskonen är sams och leker så fint tillsammans. Då kan man med ro sätta sig där i soffan med kaffet och magasinet. Lyssna på musik (Isa Tengblad på Spotify bl.a, så grym tjej!), måla naglarna och slänga ett öga på nyhetsmorgon. Kvalletid!

Josef har varit ute med Ebba, cyklat och varit duktig. Vår lilla staffetjej behöver tappa några kilon i vikt, hon är för tjock om magen.. Sedan vi tog bort livmoder och allt på henne så har det bara gått utför, vanligt vet vi, men ändå. Känns inte bra för hennes hälsa, en hälsa som är vårt ansvar.

 

 

Nu blir det en snabb korv i magen här innan vi sätter oss i bilen mot stan och Världskulturmuseet, ska tydligen vara toppen för barnen där, något nytt som vi måste spana in.

 

 

Önskar er en mysig söndag, kram!

6
4 Comments
 • Katarina
  februari 21, 2016

  Hallå där raring!
  Så mysigt hos dig jämt!!
  Men inte visste jag att du har fel på sköldkörteln!! det har ju jag med…sedan 15 år…
  Underproduktion…Min medicinering har tack och lov hållt sig stabil hela tiden…
  Kram vännen och hoppas du får ordning på det där snart!
  Katarina

 • Ljuva Magnolia
  februari 22, 2016

  Jag har också underproduktion, trots att jag är en ben-get hehe. Skönt att medicinen funkar för dig, Jag verkar behöva något mer/annat än levaxin, men vi får se vad de säger..
  Trött på att må kass.

  Tack och kram goa goa du.

 • Ekenäsliv
  februari 22, 2016

  Hej sötnos <3
  Nog tänkte jag på dig när jag satte de dä kvistarna i vatten 🙂
  Hu… Hoppas verkligen du får ordning på din medicinering. Min mamma har med det och måste med redigera medicineringen en del..
  Hoppas att du har en tid snart så du kommer på benen mer.
  Ta hand om dig!
  Kramar Anna

 • Annika
  februari 22, 2016

  Usch vad jobbigt att du har problem med sköldkörteln. Hoppa att ni får ordning på det så du slipper ha ont. Annars är det härligt att ta det lugnt på söndagar tycker jag. Ha en fin måndag. Kram Annika

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.