TILL GÄSTRUMMET

onsdag, januari 20, 2016 5 6

 

GÄSTRUMMET

 

 

 

God kväll vänner!

 

 

Sitter med lapen och surfar gästrumsinspo. Behöver lite nytt att piffa med därinne, tomt och tråkigt just nu nämligen, inte alls mysigt.

Sängkappa har jag beställt men vi behöver en ny gosig matta, lite fräscha lakan till nya sängen, gardiner, belysning och lite annat piff. Som vanligt hittar jag det mesta hos Ellos, de är ju fenomenala på inredning till schyssta priser, och det bara ramlar in en massa fint vårnytt.

Bara älskar de blekt turkosgröna lakanen, en färg vi kommer se mycket av framöver tror jag.

 

Bäddset

Gardiner

Matta

Lampa

 

 

Hur mår ni!?

Idag känner jag livet i mig, som Madicken sa. Ännu en dag i snöparadis här på västkusten nämligen, så lovely!!

Fast Inez stackarn har inte mått så bra, hon var bara med en ynka stund ute, sen började hon gny och vi kände att hon blivit febervarm. Då fick pappa J vända hem med henne.

Har precis nattat henne nu, stackars glödheta lilla hjärtat..

Hur som så fick jag iallafall en härlig stund med Valentin & Ebba i snön. Hängde i klätterträdet uppe i gläntan som vi kallar det, och kastade boll med vår lilla svarta. Sen åkte vi pulka.

Helt fantastiskt vacker dag och jag bara hoppas hoppas att vi ska få behålla snön länge till!

 

 

Nu ska jag sätta mig bredvid min köss och kolla på Sverige – Spanien. Inte för att jag brukar vara så intresserad av sport men detta handbolls-Em är banne mig superspännande. Kollar ni?

 

Kram

 

 

Adlink

6
5 Comments
 • jannice lindell
  januari 20, 2016

  Mycket fint!=)

 • anna
  januari 20, 2016

  Hej!
  Har nog aldrig kommenterat på din blogg men passar på nu! Vill mest bara säga att din blogg är väldigt inspirerande och du verkar vara en väldigt trevlig tjej! Älskar blandningen av lite familjeliv inredning och fina bilder!
  Gillar din inredning som är en skön kontrast mot många bloggar som är lite same-same, du verkar köra din stil och det blir verkligen snyggt!
  Kram!

  • Catta
   januari 21, 2016

   Vilka fina komplimanger, tack snälla du, va glad jag blir!
   Stor kram 🙂

 • Camilla
  januari 21, 2016

  Tycker att din blogg är trevlig och läsvärd. Men jag undrar över att du gör väldigt mycket reklam som du ej tydligt märker ut som samarbete med de olika företag. Många vet ej om att de dolda länkarna är förklädd reklam som du får ersättning för. Just att ej sätta ut att det är reklam kan i vissa fall ge mer betalt men är tyvärr olagligt.

  • Catta
   januari 21, 2016

   Hej!
   Kul att du gillar bloggen 🙂
   När jag skriver ett sponsrat inlägg där jag får en viss summa skriver jag alltid att det är i samarbete med företaget i fråga.
   När jag gör ett inlägg likt det ovan, som innehåller länkar som eventuellt kan ge betalt så brukar (och ska) jag märka med adlink, tyvärr har jag glömt det i detta fall vilket jag korrigerat nu. Det händer ibland att jag glömmer vid publiceringstillfället men då korrar jag det i efterhand.

   Jag har registrerat företag och skattar för alla mina inkomster via bloggen, och har en kontakt på Skatteverket som talat med kring detta. Svårt med bloggandet tycker de 😉

   För oavsett om man får betalt eller inte för saker man visar (golv, kaffe, blommor, lakan, barnkläder osv) så gör man ju faktiskt reklam för ALLT i och med att man skriver om det och i princip alltid nämner vart det kommer ifrån.
   Men det behöver man inte märka.

   Tack för påminnelsen!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.