COFFEE KINDA DAY..

torsdag, januari 21, 2016 4 3

 

 

 

 

Kvadrupla espressos är det som gäller idag, för oh my vilken natt jag och barnen haft. Yupp, magsjuka in da house, igen..

Vi var osäkra på om det verkligen var det först, när Inez var superlös i magen i måndags, för hon är nämligen knallförkyld och får alltid ”förkylningsmage”. Vilket innebär lite rinnig mage. Hon har dessutom världens hosta och igår fick hon även hög feber.

Så vi trodde tillslut ganska bestämt ändå att det ”bara” var förkylning, eftersom hon inte kräkts annat än en gång när hon åt och fick en sån hostattack att maten kom upp igen (brukar hända när hon hostar).

Nu är vi lite osäkra eftersom Valentin kaskad-kräktes inatt fem gånger, och han har ju bara hängt med Inez och oss de senaste dygnen..

Iofs så kan det hända att han fick med sig lite vinterkräk-baciller med sig hem i måndags från föris (den går nämligen där nu, igen) och att det tagit två dygn innan det brutit ut, visst kan det vara så?

Eländes elände är det iallafall och jag har knappt sovit en blund inatt, tvättat 3 maskiner, duschat och skurat, då lille gubben inte hunnit till hinken 3 av 5 gånger..

Nu ber jag till gud att inte jag ska åka på´t igen, för det känns inte som jag skulle klara en gång till att kroppen lägger av som den gjorde sist, livrädd!

Hur kan vi ha sån här otur, vi som altid klarat oss innan, och så får man det två gånger på kort tid..

 

 

 

 

 

 

Tar mig en välbehövlig fikapaus i köket efter allt fixande i tvättstuga mm denna morgon. Stora mängder kaffe lär behövas för att jag ska palla dagen. La mig vid 02, men kunde inte somna, var tvungen att titta till V hela tiden.

 

Och trots lite sömn i natt vaknade barnen tidigt, 6:45 och då ville jag nästan gråta.

De ligger nu nedbäddade i varsin ände på soffan, på ”skyddslakan”, och kollar på Bambi. V är superslö och Inez hostar och hostar. Stackars mina små hjärtan.

 

 

Nu ska jag försöka lägga mig och vila lite, sova på ett öga i taget, typ..

 

Kram på er!

3

4 Comments
 • Suss
  januari 21, 2016

  Åhh fy stackars er. Jobbigt med dessa sjukdomar, dessutom både feber och kräksjuka. Hoppas barnen kryar på sig och att du slipper det så du inte blir så sjuk igen. Kram

 • Jasmine
  januari 21, 2016

  Hej! Jag undrar vart du köpte tyget till din fina sänggavel? Tycker så mycket om den färgen, har letat efter något liknande utan resultat. Ha en bra dag!

  • Catta
   januari 22, 2016

   Det köpte jag på Stoff & Stil i Bäckebol/Göteborg (finns webshop med), men tyvärr minns jag inte vad tyget heter..
   Hoppas du hittar vad du söker!

   Kram

 • Tina
  januari 21, 2016

  Åh, hoppas barnen kryar på sig fort och att du håller dig frisk! Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.