I VÅRT VITA VINTERLAND

tisdag, januari 19, 2016 3 5

 

Hej från Sibirien!

 

Herregud, man trodde ju det var ett skämt imorse när man klev upp och inte såg något annat än vitt fluff, man såg knappt konturerna på husen ens.

Fantastiskt vackert, men också lite jobbigt, då Göteborgarna förmodligen är sämst i världen på att vara förberedda på sånt här. Så jag kan bara tänka mig vilken kaos det varit i trafiken..?

Min älskling tex, som hade jobbat natt, körde fast i korsningen nära oss tidigt imorse och kom inte loss. Var ingen som hade skottat här under natten inte. Så han fick skotta sig fram till vår parkering stackarn, över en timma tog det. Roligare kan man ha det 5 på morgonen.

 

Jag har varit hemma idag, med sjuka barn, eller rättare sagt Inez. Superhängig, hostig och hon har åkt på nån slags magkörare.. igen. Hjälp, jag vill INTE bli dålig igen så hoppas det är en hyfsat ”snäll” bacill.

 

När J vaknade tog jag Ebba med mig ut på en riktig långpromenad i vinterlandet, bland fälten & ner till havet, såååå vackert!

 

 

 

Fick för mig att jacka var bra idé på Ebba, så hon skulle slippa frysa, haha. Ni kan nog se att den åkte av ganska fort för jäklar vad hon kasade sig i snön i ren panik. Nope, min vovve gillar INTE kläder..

 

 

Inte ofta vägarna ser ut så här hos oss, man kan tro att det är upp i Norrland nånstans, men jag älskart!

Btw så blev jag och Ebba nästan överkörda av en snöskoter i kurvan ovan, fick kasta oss åt sidan.

Alltså vem har ens en snöskoter på Hisingen????

Ja, det var väl kul att han fick använda den en gång, haha.

 

 

 

 

Kanske inte det roligaste med ett gäng naturbilder utan människor på, men jag tyckte det var så himla fint så jag var tvungen att ta med kameran.

 

 

Nu ska jag ställa mig i tvättstugan och fixa en stund, efter en rejäl middag med pannbiff med potatis, brunsås, lingon och inlagd gurka. Det är ju himla gott alltså.

Tur man har en man som ser till att alla i familjen får i sig riktig mat varje dag, för även om jag också gillar att laga mat så är det skönt att få den serverad, eller hur!

 

 

Hur har ni det i vinter-Sverige?

Ni är väl försiktiga..

Kram

5
3 Comments
 • Camilla
  januari 19, 2016

  Vilka underbart vackra bilder! Mmm så god mat ni har ätit. Inte dumt att bli serverad en sådan middag. Kram Camilla

  • Catta
   januari 19, 2016

   Tack snälla 🙂
   Ja husman är gott!

   Kram

 • home2tiny
  januari 20, 2016

  Jisses med snö ni har fått, vi har också ett vitt landskap här nere men inte sååå mycket. Ska förmodligen till Göteborg imorgon och kanske på fredag också, men tvekar en aning i och med vädret, får se hur det går. Neeeeej du får inte bli mer sjuk vännen, då försvinner du:):) Vet hur du känner dig har tyvärr också förlorat ett ex antal kilo i vinter och byxorna sitter inte riktigt som de ska….så jädrans trist. Håller tummarna att Inez kryar på sig snabbt och att du slipper basiluskerna. Stora kramen Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.