DECADENCE BY MARC JACOBS

lördag, januari 30, 2016 2 6

 

 

 

 

Äntligen har jag fått köpt mig en ny parfym och jag kan säga att den doftar yummylicious!!

(Tack Rebecca för att du tipsade om den!)

Min snok har letat ny doft i evigheter känns det som men jag tycker ta mig tusan allt luktar pråltant, ni vet så där så det krullar sig i näshåren, hua.

Eller för sportigt friskt.

Men nu så, går jag omkring i ett litet moln som doftar himmelriket här hemma, mmm..

Inte för kryddigt och sött utan lagom sensuellt och mystiskt.

 

Doften beskrivs såhär:

 

Decadence är en lyxig sensuell träig doft.
Den öppnar upp med en saftigt topp av italienska plommon, gyllene saffran och sammetslen iris. Hjärtat är en bukett av bulgariska rosor tillsammans med iris och krämiga nyanser av jasmin.

 

 

 

 

 

 

Todeloo lördag!

 

 

Idag har jag och min darling haft välbehövlig ”egentid”, typ 6 lyxiga timmar med bara tid för varann, det händer inte ofta kan jag lova.

Barnen körde vi in till bästa svärmor i förmiddags, för både hon och dem har längtat efter varann. Svärmor som tyvärr väntar på operation av knät, så hon kan inte ha dem hela dygn eller så. Men vi är glada för det lilla, och hoppas såå att hon ska bli bra igen och slippa all smärta.

Efter lämning drog jag och J ner på stan och shoppade lite födelsedagspresenter till barnen (bägge fyller i feb), parfymen till mig, och så åt vi lunch och hade mysigt innan vi åkte hem. Här hemma har vi slappat en stund, men också varit på en skön promenad med Ebba.

 

 

Nu stack Josef för att hämta hem barnen igen, och jag, ja jag ska faktiskt börja med maten. Ibland är det min tur liksom, hehe.

 

 

Hoppas ni har en super helg, ta hand om er!

Kram

6
2 Comments
 • Suss
  januari 30, 2016

  Kul att du hittat en doft som passar dig perfekt, jag fick en sådan av mannen min i julklapp 🙂 Skönt för er att få lite egentid idag. Kram

 • Catta
  januari 31, 2016

  Ja äntligen! Fick du just denna? Gillar du den?
  Lite egentid var välbehövlig, man inser det när man väl får det 🙂

  Kramis

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.