FRIDAY!

fredag, januari 29, 2016 8 9

 

 

 

 

Dukningsdags för fredagsmiddagen!

Josef står i köket och brassar en massa gott och jag är såååå hungrig nu!

Kikar in till er medan jag väntar 😉

 

 

 

 

 

En enkel helgbukett med syrén, nejlika, eukalyptus & tistel. Snacka om att man fick vårlängtan av dem, ljuvliga!

 

 

 

 

En liten som väntar på mat.. en liten som slänger av sig alla kläder så fort hon kommer innanför dörren..

Någon mer som har barn som ogillar kläder?? Hopplös Inez här hemma haha.

 

Skönt med helg hörni! Ser fram emot en slapp kväll i soffan, och så hoppas jag att hela familjen ska krya på sig riktigt i helgen. Vi har haft otur med förskylningar och andra dumma virus så gott som hela vintern känns det som, riktigt trött på det nu..

 

 

Vad har ni för helgplaner?

Kram ♥

9
8 Comments
 • Kristin
  januari 29, 2016

  Så otroligt snyggt stil du/ ni har gillar vasen var är den ifrån?

  /Kristin

  • Catta
   januari 30, 2016

   Tack snälla, vad kul att du tycker det 🙂
   Vasen kommer från H&M men är inte köpt nyligen tyvärr..
   Håll utkik för jag tror det kommer finnas i mångas sortiment i vår, blå vaser alltså. Kolla typ Lagerhaus, Jotex, Ellos mfl.

   Kram

 • Ekenäsliv
  januari 29, 2016

  Jag igen från ett försenat tåg… Ja, nu är det så galet att jag nästan bara skrattar åt det… Fast helt vill jag bara heeeeeeem nu!

  Å va mysigt vännen och vilken bukett!!! Hade ingen aning om att man kunde köpa syren i snitt?!?? Galet fint!
  Ska köpa nån fin bukett imorgon när lille pyret ska införskaffas 😉

  Njut av kvällen o maten!
  Kramar Anna

  • Catta
   januari 30, 2016

   Men neeej vad segt Anna, otur du har..

   Visst är buketten ljuvlig! Fann hos lokala blomsterhandlaren, du anar inte så mycket vackert de har.. Livsfarligt för plånkan om man inte kan hålla i den, jag älskar blommor, men det är ju inte direkt gratis 😉

   Kram snygging!

 • Helenas enkla vardag
  januari 29, 2016

  Men så fin bukett. Såg allt när jag var i Göteborg att det fanns ett helt annat utbud än hemma i vår lilla stad. Skönt med en egen kock. Kul när man hjälps åt. Kan inte du ringa mig vid tillfälle i helgen?! Kram Helena

  • Catta
   januari 30, 2016

   Tack!
   Var du på Fredsgatan? Där finns ju bl.a Blomrum som har så mycket vackert 🙂
   Ja det är lyxigt med en karl i köket 😉
   Slår en pling!
   Kram

 • Ulrica
  januari 30, 2016

  OUTSTANDING bilder som vanligt, finaste du!!
  Vet du vad vi fick för smarrig fredagsmiddag? Kokt korv och bröd.. med två sjuklingar och en son som hellre drog på dejt än att vara hemma med sina pipiga föräldrar.. ja, då blev det som orkades ta fram :-))).

  Ang. att slänga av sig kläderna.. JAG är precis likadan. Även om jag är en ruskig fryslort så skulle jag helst springa runt i trosor och en stor väldigt löst sittande tunn tisha eller nåt hemma. Så lite kläder som möjligt är min melodi :). Jag råkar ofta ut för lite pinsamheter när det plingar på dörren och jag springer runt halvnaken *fniss*.

  Kram, snygging.. och du, ha en toppenlördag!

  • Catta
   januari 30, 2016

   Va, tycker du det! Vad glad jag blir, amatör som jag är 🙂

   Vet du vad, jag älskar korv med bröd, eller allra helst bara korv haha 😉
   Haha, ja det gäller att ha något anständigt plagg i närheten vid dörrplingningar 😉

   Kramis!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.