TIPS PÅ SNYGGA PRISVÄRDA SKÅLAR

onsdag, mars 4, 2015 0 5

SAMSUNG CSC

 

 

Vi har saknat skålar här hemma som är så där lite lagom att servera glass och liknande i, så när jag fick syn på dessa från Lagerhaus blev jag så glad. Jättefina och bra pris, 249:- för 6 st (säljes styckvis för 49:- också) och ni hittar dem här.

Jag valde med prickar, men de finns med ränder och rutor med.

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

Ljuset är här!

 

 

Eftermiddagar med ett kök som badar i sol kan man ju vänja sig vid, eller hur!

Det är ju ljust ganska länge nu, till 18 åtminstone, ljuvligt. Fast det kan föra med sig en liten nackdel, (ur en ofta ensam mammas perspektiv iaf). Barnen vill nämligen vara ute och springa ända tills solen går ner och mamman måste liksom laga mat, ta hand om hunden osv.. och Inez är faktiskt för liten ännu för att släppas vind för våg. Valentin klarar sig bra med kompisarna i området, vi bor ju i ett område man kan springa fritt i då det är några bilvägar här inne. Han håller sig i närheten så jag brukar bara sticka ut näsan genom dörren och ta mig en titt eller ropa på honom emellanåt, för att försäkra mig om att han håller sig där han lovat.

Hur som, det blev konflikt med den lilla idag, som dessutom ville cykla (då måste jag springa med). Och när denna lilla dam ”konfliktar” med mig så låter det lite om man säger så, likadant lät det väl när jag var liten antar jag.. hm..

Det blev ingen middag kan jag säga, jag gav upp, tog på mig jackan och gick ut. Så får det bli ibland, fick äta stadig kvällsmat ist. Synd att de ska få vara inne såna här fina dagar bara för att man inte är två vuxna hemma, eller hur? Visserligen fick de följa med grannbarnen hem en liten pyttestund innan de skulle in för kvällen, så jag kunde gå hem tidigare, det räddade mig lite grann. Fick röjt undan i hallen och så fick Ebba lite mamma-tid.

 Småbarnsåren är intensiva, med all koll, uppassning och annat det innebär. Fast det är skillnad redan nu när de är 3 & 5, mot när de var 1 & 3 typ, då var det mycket mer fullt upp. En del undrar ju varför man skaffat barn så tätt, men det som är extra intensivt när de är små kanske man har igen sen? Går inte att säga tror jag, barn är så olika med, vi vuxna med för den delen.

En sak jag är själaglad för är iallafall att sömnen kommit tillbaka, ojojoj så gott jag sussar nu jämfört med 1-2 år sedan, ren och skär lycka! Ingen vaknar på natten längre, var länge sen nu, himmelriket.

(Undrar om det blir bakslag nu bara för att jag skriver om det?)

 

Nu blev jag visst lite långrandig här, sorry, har en prat-ventil som glappar..

Nu önskar jag trevlig kväll!

 

Kram

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.