NELLY EPIC SPRING

onsdag, mars 4, 2015 2 1

lisa_kenza_se kira_annette_1_se janni_1_se kenza_janni_se sandra_janni_se

 

 

Vilka bilder!

I klädväg föll jag för den blommiga kjolen på översta bilden och den vita fladdriga klänningen, men alltså bilderna, så härliga!

6 stycken stjärnbloggerskor på äventyr i Cape Town, kan tänka mig att de haft kul..

Se alla bilder & kollektionen här.

 

Kram

1
2 Comments
 • Ekenäsliv
  mars 4, 2015

  Å de är så fina och så fina släta ben…
  Har fått så mycket pigmentsförändringar på mina efter transplantationen, vilket är lite jobbigt ibland. Så jag kan inte låta bli att titta på andra vackra kvinnor med ben som jag hade en gång…. Snyft!
  Men jag lever ju och har vunnit fina böcker, eller hur:)
  Ha en fin onsdag vännen!
  Kram Anna

  • Catta
   mars 4, 2015

   Men visst har de retuschat lite, tror du inte det?

   Självklart är det viktigaste att du lever, men jag kan ändå förstå att det är jobbigt med ”ärren” som består.. Kan trösta dig med att mina ben inte heller är sådär släta, ärr, prickar, hårsäcksprickar, leverfläckar, och något konstigt som jag inte kom ihåg vad det heter. Typ en fettknöl ser det ut som, fast det är vävnad som bildats efter ett myggbett el. liknande sa hudläkaren, skitfult.
   Kan du inte kolla om du kan lasra bort dem, fast du kanske inte vill behandla nånting mer.. och så blir det kanske dyrt med.

   Tycker iallafall att du är supervacker!! En överlevare och vinnare 🙂
   Stor kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.