EN STUND MED PT-FIA

torsdag, mars 5, 2015 5 2

SAMSUNG CSC

 

 

Jag har blivit med PT, inbunden sådan 😉

Och det här är en bok jag måste tipsa om, den är helt fantastisk. En bok om hälsa träning & kost, men på ett skönare sätt än jag tidigare läst. Den handlar om att komma närmare sin kropp, lyssna på den och att vara snäll mot sig själv. Inte en massa förbud. Amen för det.

Jag behöver detta, lära mig andas, komma ner i varv. Men samtidigt bygga upp min kropp så den blir stark, och orkar med den vardag jag har.

Så idag körde jag första passet med PT-FIA, häng med!

 
SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

 

Körde coretwisten, med omvänd planka. Samt rump -och armpress. Några repetitioner och sedan var jag varm och kände att det gjorde gott. En kvart fick det bli idag, sedan gick vi ut i sköna solen, i fyra timmar 🙂

Inte nog med att boken är full med härliga träningsövningar, nej man får en hel del fina recept på köpet, supergoda! Som müsli med avokado-yoghurt, mmm, mums.

 

 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

 

Ett boktips till er alltså, PT-Fias tio i topp av Sofia Sjöström, ni hittar den här.

 

 Hoppas ni haft en lika ljuvlig dag som vi! Hög sol-dos på näsan idag, så skönt!

Kram

2
5 Comments
 • Hem & Trevligheter
  mars 5, 2015

  Tänkte först inte på att det var du på bilderna. Ser superproffsig ut!

  Kram Linda

  • Catta
   mars 6, 2015

   Haha, thanks! Kändes inte lika proffsigt, var svårare än det ser ut, stiff as I am 😉
   Kram!

 • Ekenäsliv
  mars 5, 2015

  Håller med Linda!! Ser ju ut som att du skulle kunna vara den i boken ju!!:)
  Jag har ju börjat med Yoga, och det passar mig perfekt! Kom hem för en timme sen så sitter här nyduschad o klar:)
  Jag är väldigt stel i leder så yogan är jättebra för mig. Ex. kan jag inte sätta ner handen som du gör på bilderna, det går bara inte. Kan inte sträcka ut fingrarna och lägga ner hela handen så.. Men yogan hjälper till att tänja och from nästa vecka ska hon köra Yinyoga på torsdagar, då kommer man verkligen på djupet och kommer åt bindväven.
  Man skulle ju kunna tro att jag var sponsrad just nu, ha ha ha 😉
  Men jag är helt såld:)
  Ha de fint Catta!
  Kraaaaam Anna

  • Catta
   mars 6, 2015

   Yoga skulle jag oxå vilja hålla på med, får köpa en bok (eller video) om det med 🙂
   Hej dig, hoppas verkligen du lyckas mjuka upp dina leder och bli smidigare igen, din kämpe!
   Stor kram!

 • Rebecca-piccole cose
  mars 6, 2015

  Såååå proffsig du ser ut! Skitsnygg verkligen! Jag måste verkligen komma igång jag också. Sjuuukt svårt att hitta tid bara.
  Ha en härlig början på helgen!
  Kram
  Rebecca

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.