PARIS, MÄSSING -& BOKFYND

tisdag, mars 3, 2015 10 3

SAMSUNG CSC

 

 

En av tavlorna från Desenio har kommit upp, om den får stanna just där får jag känna på lite.

Gillar den jättemycket.

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

Har varit och fyndat lite mässingsprylar med, på den lokala loppisen. Jag & Valentin skulle till torget och fixa några saker till kalaset i lördags och då passade vi på att sladda till och ta ett loppisvarv i farten.

Två vaser, en liten ljusstake och en vägglampa för ynka 60 spänn! Då får man vara nöjd 🙂

 

 

SAMSUNG CSC

 

Även boken är ett fynd, årets bokrea är ju igång.

 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

 

Barnen fick varsin bok från rean med, för nästan ingenting alls.

Har ni fyndat böcker? Några särskilda ni är ute efter?

Jag planerar sällan kring såna reor, brukar rycka tag i sånt jag springer på ungefär, brukar ge en del fina resultat.

På nätet hittar man bra bokreor hos Bokus & Adlibris bl.a.

 

 

Hej tisdag & vår i Götet!

 

 

Jättefin dag idag, synd att man måste jobba även dessa dagar..

Idag har jag tagit min andra körlektion på körskolan, backat rakt, runt hörn, gjort ”saxvändning” & övat lite mer start i backe. Gick bra allting tyckte min goa lärare, och det kändes bra med. För att vara andra gången menar jag.. 😉

Det här är stort förstår ni, för en som blir 34 i år. Better late than ever var det.

If ever..

Kram!

3
10 Comments
 • Annelie Persson
  mars 3, 2015

  så snygg tavla,den gillade jag,,,,,här kommer Ingrid har även jag köpt till mina barnbarn,så jag kan läsa för dom när dom hälsar på,,heja heja,träna på,körkort behöver man ha,så skön att kunna göra vad man vill,,,Mvh Annelie

  • Catta
   mars 4, 2015

   Ingrid-böckerna är så mysiga, favorit här.
   Tack för pepp!
   Kram

 • Mallansvardag
  mars 3, 2015

  Usch här har vi haft riktigt tråkväder idag, kallt och grått. Ingen vår här inte.
  Kanske lite loppisshopping skulle kunna pigga upp ; ) Riktiga fynd du gjorde, mässing som är så fint.
  Jag var en sväng förbi bokrean på Ica Maxi men hittade ingenting. Skulle vilja hitta någon riktigt snygg coffetablebook eller smaskig receptbok.
  Kram Malin

  • Catta
   mars 4, 2015

   Maxi hade väl inte så många ”snygga” coffetablebook precis, men en hel del bra böcker tycker jag, bl.a kokböcker 🙂
   Kram

 • Therese
  mars 3, 2015

  Fina grejer! Älskar också skänken/skåpet sakerna står på, himla tjusigt! Vad heter loppisbutiken? Du verkar alltid hitta å fina saker där.

  • Catta
   mars 4, 2015

   Tack! Det är ett skrivbord faktiskt, köpt av en gammal dam i Vasastan. Hon berättade att hennes man tog med sig ett stort körsbärsträd från Amerika runt 30-talet som han han sedan snidade till ett skrivbord till henne i bröllopspresent.
   Tanten lever nog inte längre idag, men väldigt roligt att hon delade med sig av historien. Jag har sedan syndat och målat det (förlåt tanten)..

   Det är Lions loppis nära torget som jag fyndar på, där pengarna går till behövande. Inte alltid man hittar något, de har väldigt mycket småprylar, mycket porslinsfiguriner och liknande.

   Kram

 • johanna - tillvaron.se
  mars 3, 2015

  Nej, inte alls haft tankarna på bokrean ännu. Men ska nog ta mig en vända!

  Det är så som loppisfyndande ska vara. Inte som när jag var i Sigtuna och hittade en sned och vind mässigsljusstake som någon ristat in sitt namn på typ för 300 spänn – isch. Och tavlan var två tummar upp.

  • Catta
   mars 4, 2015

   Rean håller väl på ett tag, så no stress 🙂

   Ja men precis, det ska vara billigt. Hittade en lilja-ljusstake i mässing på en secondhand-butik i stan, den var i ganska dåligt skick med, ändå ville de ha 400:- för den!! Då köper jag hellre en sprillans ny istället..
   Kram

 • Ekenäsliv
  mars 4, 2015

  Å vilka fina fynd du har gjort!
  Nä, jag planerar inte heller, bara rycker tag i det som verkar snyggt o intressant;-)

  Å tack återigen för vinsten, så himla kul!
  Tänk jag har vunnit två tävlingar den här veckan!!!=)

  Natti!
  Kram Anna

  • Catta
   mars 4, 2015

   Två vinster, wow, grattis! Och varsågod 🙂
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.