LOPPAD VÄGGLAMPA PÅ PLATS

söndag, mars 8, 2015 17 5

SAMSUNG CSC

 

 

Känslan av att hitta en riktigt liten skatt nästan gratis på loppis är grym, som vägglampan jag gav en tjuga för t.e.x. Den satte jag ovanför mitt skrivbord (också ett superfynd) och det blev kanoners! Egentligen ska den ha en skärm tror jag, med jag tycker den är finare utan, med bara en klot-glödlampa 🙂

 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

Så fint med mässing och grått tillsammans, kallt & varmt på samma gång.

Detta är min  favoritplats här hemma, min egna hörna, där jag samlat några av mina käraste ägodelar. Det gamla syskrinet var min mormors (hon dog när jag var 3), det fick jag av min morfar när jag fick mitt gesällbrev som Modist. Hennes gamla bomullsband, knappar och annat ligger kvar, mysigt.

 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

Så här i vrån under snedtaket i tv-rummet där uppe har jag mitt egna krypin, alldeles lagom plats att pyssla på.

 

 

God morgon!

 

 

Herregud vilken vacker dag vi vaknade till idag!! Känner för att springa ut och skrika vårskriket likt Ronja Rövardotter, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH!!!

Blir trädgårdsfix bl.a idag, har köpt jord mm som vi ska fylla på med kring häck och annat. Och vet ni vad, massor med tulpanknoppar har börjat titta upp ut rabatterna, tjohooo så härligt!! Du kommer den vackraste tiden, när det brister, ljuvligt.

 

Hoppas ni får en fantastisk vårdag med sol på näsan.

Kram!

5
17 Comments
 • Ekenäsliv
  mars 8, 2015

  Men WOW va fint!!!! Superduper verkligen!
  Jag har ett liknande skrivbord com jag målade svart… Om jag ångrar det nu… Jajamen!!!! Tuuuur man kan måla om det igen då, ha ha ha… För grått är så himla mycket mildare och inte så hårt som svart. Så nu efter att först ha målat det mesta vitt, sen svart så är det nu grått som gäller… Ha ha ha ombyte förnöjer;-)
  Vad har du för färgkod på ditt?
  Ha en tipptopp söndag!
  Kram Anna

  • Catta
   mars 9, 2015

   Mitt har oxå varit svart, med guldkanter.. hrm 😉 Jag älskar att måla om saker! Grått har det varit i över 5 år nu så det är längesen jag målade det och därför kommer jag tyvärr inte ihåg färgkoden, men jag minns att den hette ”betong”. Älskar den färgen, inte för kall grå.
   Kram

 • Suss - Hemma på Sjuan
  mars 8, 2015

  Så fint i din hörna och snygg lampa du fyndat. Visst är det härligt väder, blir mycket tid ute idag. Kram Suss

 • Emely
  mars 8, 2015

  Så fint det är! De vackra blommorna gör verkligen sitt 🙂

 • Susanne
  mars 8, 2015

  Jaa visst är det underbart! Man känner spring i benen.

  Så fin liten hörna du har:)

  Må så gott
  Kram Susanne

 • Hem & Trevligheter
  mars 8, 2015

  Men åååååhhhhhh vilket fynd. Gratis ju, allt under 50 kr är gratis tycker jag. 😉 Håller med dig om att i dagsläget (medan det är modernt) så är den snyggast utan skärm. 🙂

  Kram Linda

  • Catta
   mars 9, 2015

   Visst är det fantastisk att man fortfarande KAN gör a såna fynd, de flesta secondhand-butikerna har ju höjt priserna till skyarna de senaste 5-8 åren.. Tråkigt, det är ju ändå någon annans ”gamla skit”, fast sen går ju pengarna till bra saker många gånger och det är ju fantastiskt 🙂
   Kram!

 • inger grundmnn
  mars 8, 2015

  Jättefin lampa. Den kostar nog ganska många gånger mer i ”fin butiken” eftersom den är ”inne” nu. Kram Inger

 • Susanne
  mars 8, 2015

  Hej Catarina
  Så fin din blogg har blivit! Det var länge sedan jag tittade in, det blir lätt så med flera bloggar efter det att Fabriken la ner.
  Susanne

  • Catta
   mars 9, 2015

   Hej, vad kul att du hittade mig nu då, gud va jag saknar Fabriken..
   Ha det gott!
   Kram

 • Ulrica
  mars 8, 2015

  Vilket fint krypin du har, och lampan var jättefin!!
  Kram Ulrica

 • Fredrika
  mars 8, 2015

  Så snygg lampa och ditt lilla krypin där är ju så fint!! Du är så duktig att utnyttja alla vrår och jag gillar så mycket att kika in här (fast är såå dålig på att kommentera). Ska kika in till ”liten leker” för de verkar ju ha så mycket fint till våra treåringar:)

  Kram fina du och njut kvällen!!

  • Catta
   mars 9, 2015

   Tack söta! Ja vi har ju inte så stort vet du (tot 115 kvm golvyta), så då gäller det att utnyttja de där vrårna 🙂
   Jag kommenterar inte alltid hos dig heller, men jag kikar in nästan varje dag 🙂 Ja, Liten Leker har supermycket fint!
   Kram kram

 • Camilla
  mars 8, 2015

  Ja så härligt med vår och alla blommor! …och sol på det, fantastiskt!
  Snygg lampa och bra budgettips för att få en lite trendigare lampa, att använda den utan skärmen.

  Camilla

 • Therese
  mars 8, 2015

  Alltså skrivbordet tar knäcken på mig! Såååååå fint!

  • Catta
   mars 9, 2015

   Tack!
   Då får du loppisleta! Brukar finnas ganska bra utbud på auktioner med, kolla nätet till att börja med 🙂
   Lycka till!

 • Frida Svensson
  mars 9, 2015

  vilket härligt och inspirerande krypin. De lugna färgerna gör ju verkligen sitt!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *