PLANTERING & VAB

måndag, mars 9, 2015 8 1

SAMSUNG CSC

 

 

Har börjat förkultivera (som det så fint heter) fröer här hemma, dags nu, om man vill att det ska blomma redan i år. Beställde fröer på nätet för ett tag sedan, några spännande nykomlingar för 2015 bl.a. Gav några påsar till mamma med, så hon kan ta hälften, bra att dela lite så får vi se vems som tar sig 😉

 

 

SAMSUNG CSC

 

Anton Hysén fick var underlag för dagens plantering hehe, han är tydligen nykomling i laget här i vår stadsdel, kul!

 

SAMSUNG CSC

 

 

En nyhet för 2015 är denna fingerborgsblomma i gult & aprikos, väldig fin tycker jag.

Gillar ni att plantera och hålla på med trädgård och sånt?

Jag tycker det är väldigt kul, även om jag inte har några vidare gröna fingrar.. man kan alltid lära sig tänker jag.

Vi har massor med andra trädgårdsplaner, som att bygga ut altanen på framsidan, och bygga till en ny på baksidan, där ska vi även har en fin pergola som jag spanat in. Längtar och ser fram emot detta!

 

 

Godmorgon måndag!

 

 

Här har vi sjukstuga idag, Inez var en gnutta febrig igår, och är ganska förkyld. Det har hon varit ett tag och jag trodde det skulle hinna gå över helt under helgen, men verkar som vi får ta en dag till hemma. Jag är inte heller frisk, utan har en långdragen förkylning med hosta och halsont, segt..

Solen strålar in här genom (de sjukt skitiga) fönstren, väldigt härligt, hoppas det håller i sig hela veckan!

 

 

Kram & ha en fin start på nya veckan 🙂

1
8 Comments
 • helenas enkla vardag
  mars 9, 2015

  Bra att du påminde mig att köpa hem lite frön. Jag brukar glömma för att sedan komma på det alldeles för sent. Hoppas du kan sticka ut näsan lite idag för jag tror inte det ska hålla i sig.
  Kram Helena

 • Katarina
  mars 9, 2015

  Hej hej!
  Å tack för påminnelsen…det är ju hög tid att sätta tomater…;)
  Mysigt att köra fingrarna i jorden.
  Hoppas lillsnuttan kryar på sig snabbt.
  Kraaaaam Katarina

 • Hem & Trevligheter
  mars 9, 2015

  Jag tänkte först ignorerat den dumma kommentaren jag fick men kände att jag var tvungen att bemöta den då den kändes så orättvis.
  Tack för ditt stöd!

  Krya på er!
  Pöss o Kram
  /Linda

  • Hem & Trevligheter
   mars 9, 2015

   Alltså, det var ju inte Catta som skrivit något dumt. Bara så att ni som går in här och läser min kommentar inte missförstår den. 🙂

   Kram, kram

   • Catta
    mars 9, 2015

    Bra att du underströk det hjärtat 😉 Haha
    Puss!

 • Sofi Sjökvist
  mars 9, 2015

  Gokväll!

  Så kul med plantering och trädgårdsprojekt!
  Mitt trädgårdsintresse går lite upp och ner. Just nu väldigt mycket ner får jag väl tyvärr erkänna:)
  Men kanske kommer det när jag går hemma och väntar på bebis i April:)
  Hoppas att ni piggar på er snart!

  Skickar massor av kryakramar!

 • Ulrica
  mars 9, 2015

  Så fint det kommer att bli med de nya blommorna :).
  Jag har anti-gröna fingrar så vår trädgård är helt fri från rabatter och grönytor, det blir bara växter i krukor hos oss. De kanske jag kan klara av om jag har tur :).

  Hoppas Inez kryar på sig snabbt nu och inte blir sämre!
  Kram

 • Fru Vardag
  mars 10, 2015

  Jo da! Det börjar klia lite i fingrarna;). Har dock inte gjort något än. Tråkigt nog förstörde stormen två av mina fönster, inkl reservfönstret (gamla fönster), så jag funderar fortf hur jag ska fixa till det. Fast det är nog hög tid att komma på det;). Ska bli roligt med allt detta som våren erbjuder. Ha en fin dag i solen! Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.