DAILY DELIVERY

lördag, mars 7, 2015 1 6

SAMSUNG CSC

 

 

Blivit serverad frukost av Inez idag, och det bjöds på godsaker kan jag lova 😉 Choklad-shake, fruktyoghurt, juice & macka med smarriga fruktpålägg, yummie!

 

 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

 

 Så otroligt mycket fina leksaker det finns till våra små idag, hur söt är inte denna lilla låda med matvaror i t.e.x? Likt lådan med frukt i trä kommer även denna ”Daily delivery”-låda från Liten Leker och ni hittar den här.

Vår nyss fyllda 3-åring har fått så mycket nya fina leksaker, blivit så bortskämd så. Dags för en liten utrensning i lilla flickerummet tror jag bestämt. Ska skänka en del har jag tänkt, sen får tallrikar och annat i plast flytta ut till den gemensamma sandlådan på lekplatsen i området.

 

 

Hej lördag!

 

 

Här har vi tagit det tranquilo denna lördagsmorgon, Valentin har precis åkt iväg på äventyr med en vän & hans mamma, så nu funderar vi på vad vi i resten av familjen ska hitta på. Jag är lite krasslig, har varit hela veckan, men är ändå lite rastlös. Jobbig kombination det där 😉

En sväng med bilen till stan kanske vore något, fylla på barnens vårgarderob (och mannens hehe), och kanske en god lunch nånstans. Det kan va nåt.

 

Vad hittar ni på idag?

Kram!

6
1 Comment
 • Ulrica
  mars 8, 2015

  Alltså, den där lilla donnan är helt galet söt :).
  Vilken mysig lördag, hoppas dock att du vilade lite också så du blir helt pigg!!

  Vi hade ungefär liknande planer men de gick i stöpet pga sambon som inte kände sig piggelin :/.

  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *