FREDAGSHÄLSNING & EN VINNARE

fredag, mars 6, 2015 5 1

SAMSUNG CSC

 

 

Vinnare av valfri pastellig poster hos Elina Dahl är dragen & det blev Annelie Persson, grattis!

Du har mail 🙂

 

 

Hej!

 

 

Fredag kväll och jag vill önska er en riktigt trevlig helg, vi hoppas på sol, eller hur!

Har haft en superknasig dag.. När jag var på väg hem efter att hämtat barnen med cykeln på föris slog det mig att mina husnycklar låg i en annan jacka, i hallen hemma.. och Josef jobbar sent.. Två små barn och en trött (knallförkyld) mami på utsidan, en ensam inlåst Ebba på insidan, föräldrar på Teneriffa, en svärmor på galej och en sambo på jobbet 40 min hemifrån med bil. Jag kände bara F.U.C.K.

Josef var ju bara tvungen att åka hem, vilket han egentligen inte kunde då han har en stor ansvarsposition på sitt jobb (som innefattar flygavgång på rätt tid), men han fick helt enkelt åka 40 min fram och 40 min tillbaka, för att ge mig en nyckel i näven.. Gissar att han gjorde en och annan kollega hyfsat irriterad..

Alltså skjut mig.

Medan vi väntade fick vi komma in och värma oss hos grannarna, tur att man har dem, saved my life today..

 

Nu har jag iallafall fått i mig en räkmacka och softar framför Let´s Dance, gött.

 

Kram, over and out.

1

5 Comments
 • Annelie Persson
  mars 6, 2015

  avslutade kvällen efter bowling o restaurangbesök med att upptäcka att jag vann din trevliga tävling, jppi,va kul,,,,hoppas du får en skön avslutning på din knasiga dag,,först läste jag 40 mil,hihi tur det inte va det,,,,,,snälla grannar är bra att ha,,,,go kväll

  • Catta
   mars 7, 2015

   Låter som en perfekt kväll!
   Haha, ja 40 mil vore nåt.. Nä tot 10 mil fram och tillbaka..
   Kram och grattis igen 🙂

 • helenas enkla vardag
  mars 7, 2015

  Men gud så typiskt, men vad gör man, ni var ju tvungna att komma in.. Ni får hitta en plats med en gömd nyckel eller skaffa ett lås man låser upp med en app (säkert jättedyrt) eller ett lås man måste låsa med nyckel. Hoppas du får en skön helg.
  Kramiz Helena

  • Catta
   mars 7, 2015

   Ja jag höll faktiskt på att börja grina, helt knäckt blev jag..
   Ska göra en kopia på nyckel och ge till en granne ha vi tänkt. Sånt här får inte hända känner jag. Han är ju borta så ofta dessutom..
   Kram

 • Suss - Hemma på Sjuan
  mars 7, 2015

  Åh nej stackars dig! Här har vi en nyckel ute (som varenda unge i kvarteret vet om…) fast jag har nära från jobbet men killarna låste sig ute gång på gång ett tag.
  Hoppas du fick en skön fredagskväll i alla fall. Kramis Suss

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.