LITE MÄSSING I KÖKET

onsdag, december 10, 2014 3 4

SAMSUNG CSC

 

 

Här får ni se det loppade grytunderlägget jag pratade om, visst är det fint!

Snirklig form av klöver, vackert tycker jag 🙂 10 spänn alltså, inte klokt.

 

 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

 

Klockan med den trumpetande ängeln ger lite julkänsla i köket, den hittade jag tillsammans med en annan klocka förra året på lokala loppisen. Tänk att någons ”gamla skit” kan göra en annan så glad 🙂 Och så går pengarna till välgörenhet, toppen!

 

 

Hej onsdag!

 

 

Mår ni bra?

Visst blir man trött av detta mörker?

Känner mig som som en zombie de flesta dagar.. Hjälper dock en gnutta med Paulo-träningen tror jag, känns så iallafall.

En småtuff vecka för mig, sambon jobbar mycket, så det är jag och barnen om kvällarna efter jobbet. Dessa dagar skulle man behövt en betjänt typ, så man slipper alla måsten som att laga mat mm. Vill bara slänga mig i soffan med barnen och mysa, eller leka med dem, och ge Ebba tid & kärlek. Visst finns det lite tid för det också, men det känns ibland svårt att räcka till, helt klart tufft att vara själv så mycket. Fattar inte hur dem som är helt ensamstående klarar att få livet att gå runt, heja er!

 

Nu ska hämta något i köket att stoppa i mig, sen blir det soffan & ”She´s got the look”.

Kram!

4
3 Comments
 • Fredrika
  december 10, 2014

  Superfin och vilket kap du gjorde där!:)
  Åhh vad jag känner igen mig. Sambon jobbar också mycket, är hemma efter barnen lagt sig och då är man ju som en urvriden trasa (men skulle behöva ta rätt på maaaaassa från dagen..suck). Nu är jag hemma så ska inte klaga men de är om klängapor på mig..haha! Har kikat in här varje dag och när du fyllde skrev jag grattis från fånen innan jag somnade men är rädd jag misslyckades… Iaf många grattis så här försent. Hoppas du hade det bra!

  Hoppas du har det skönt ikväll!
  Kramar

  • Catta
   december 10, 2014

   Tack söta 🙂
   Men åh, vi skulle startat kollektiv och avlastat varandra i omgångar haha 😉
   Gulle dig, kul att du kikar in, och tack för grattiset!
   Kram

 • Susanne
  december 11, 2014

  Jättefint!!

  Hoppas att allt är bra med dig och din familj:)

  Må så gott
  KRAM Susanne

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.