TILL HONOM

tisdag, december 9, 2014 1 3

collage2

 

 

Tack gode gud för klappguider, jag som har så svårt att hitta på bra saker till min darling, han önskar sig typ aldrig nånting. –”Tja, lite nya kallingar & t-shirtar är alltid bra”. Hmm, kul..

Ja inte för att sakerna i collaget är de mest spännande klapparna kanske men helt klart bra grejer, åtminstone till min kyss. Ny trimmer tror jag det är dags för, underställ är ett måste för honom som jobbar så mycket utomhus (i alla väder), ny skjorta är alltid kul, farfarströja är perfekta vardagsplagget för min mysgubbe, och fotfilen är ju kalas (hallå, den kan ju jag lägga beslag på om inte annat 😉 ).

Nu kanske jag avslöjar mitt klapptänk här.. hoppas han inte kikar..

Hur som, dessa bra klapptips hittade jag här.

 

 

Nu ska jag gå och knyta mig, jäsp..

Natti

3
1 Comment
  • Hem & Trevligheter
    december 10, 2014

    Vi har gjort så, sedan några år tillbaka, att vi inte köper några klappar till varandra utan vi åker på hotellövernattning och äter en gd middag ute.
    En bra lösning då det är så förbaskat svårt att komma på vad man ska köpa.

    Kram Linda

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.