TORSDAGSMYS & LUSSEFIRANDE

torsdag, december 11, 2014 5 1

SAMSUNG CSC

 

 

Gles liten minigran har fått en plats ovanför trappan, mellan de två rummen på ovanvåningen.

(Nämnde något om ”Karate Kid” häromdagen efter en skogspromenad med Ebba, syftade på den biten ur filmen då Daniel & Mr Miyagi ska hämta Bonsaiträdet. Ja, ungefär så gick det till när jag skulle knycka denna lilla goding på en klippavsats i skogen 😉 )

 

 

SAMSUNG CSC

 

 

Underbara efterlängtade ledig torsdag är hääär!

(Snart slut visserligen)

 

Innemys med lek & bus, och sedan lite lussefirande på Inez förskole-avdelning, ingen dum dag alls 🙂

Har laddat lite energi inför helgen med, kommer ha fullt upp nämligen.

 

 

SAMSUNG CSC

Min stora skrutt med sina piratskepp.

SAMSUNG CSC

Inez alltså, fröken ”jag kombinerar bäst min kläder själv” & ”kamma året kan man göra när man blir gammal”. Typ.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

 

De var såååå gulliga alla småttingar, i lusse-särkar, tomte -& pepparkakskläder.Och de sjöng så fint, märktes att dessa små 1-3 åringar hade övat mycket med sina söta fröknar, urgulliga & himla himla duktiga 🙂

 

Nu ska jag sluta skriva & ägna mig åt de sista 10 med Ernst, sen blir det ”Morden i Sandhamn”. Mmmm, en tv-kväll helt i min smak 🙂

 

Kram

1
5 Comments
 • Ekenäsliv
  december 12, 2014

  Sicka sötnosar du har!
  Ha ha ha blev lite full i skratt när jag läste om din karate kid manöver 😉
  Jösses, jag vet inte hur många gånger jag sett den, wax on wax off 😉
  Hoppas du får en riktigt fin fredag!
  Kram Anna

 • Ebba
  december 13, 2014

  Med risk för att låta som någon slags polis så vill jag bara vänligt berätta att en inte får gå ut & riva upp granar, klippa av kvistar, plocka mossa osv. hur som helst. Har ingen aning nu ifall du tagit granen från er egen tomt eller om ni har egen skog, men det kan ju vara värt att nämna i inlägget i så fall så att inte fler tror att det är okej att göra så. Eller jo, det är ju förstås okej om en har fått lov från ägaren, eftersom det inte går in i allemansrätten.

  Min familj har ägt egen skog i många år & det är så himla tråkigt när en ser folk som rivit upp saker eller som bara går & ”tar sig en gran” som vi själva kämpat med att plantera av en anledning för många år sen.

  • Catta
   december 13, 2014

   Känner markägaren 🙂 Dessutom frösådd liten sak som satt i en skreva. Min morfar är lantbrukare och skogsägare så jag har koll 😉
   Bra att du tar upp det ändå 🙂
   Kram

   • Ebba
    december 14, 2014

    Vad bra 😀 den var ju himla söt!

 • Ulrica
  december 13, 2014

  Vilka sötungar :). Dom brås verkligen på sina föräldrar, så fina färger!!
  Ha en toppenmysig lucialördag, vännen.

  KRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.