VINTERLÄNGT

torsdag, november 2, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Bild från Lofsdalen i vintras.

Hej November, vintertid, däckbyte etc haha.

Jag men det här gick fort! Snart dags för lite novent-mys hemma och jag har tankarna på vinter och skidresa. Typ det bästa som finns ju! Inget bokat men hoppas på att komma iväg en sväng. Vi hade ju en magisk vecka i Lofsdalen över nyår förra vintern, dock med stor sorg i kroppen efter att Ebba lämnade jordelivet dagen innan resan, men det blev väldigt fint ändå. Skönt att komma iväg från tomheten hemma..

Gud, kan inte fatta att vi varit utan henne i snart ett år.. älskade lilla tass.

Lofsdalen var vacker, med sjön nedanför fjället och den kala toppen med skybar. Vädret var otroligt, om än kallt, och vi hade en härlig aktiv vecka med familj och vänner. Aktiva semestrar är de bästa!

Vintermode är härligt också och hur fin kollektion har inte Twist & Tango släppt! Smäller av så snyggt, samtidigt bekvämt och varmt, mmm.. stort gilla på det!

Vit mössa // Svart mössa // Stickad tröja // Tröja Cortina // Midjeväska // Fuskpälsmössa // Tröja Cortina

Hela kollektionen hittar ni här.

Längtar tills jag ska ta fram mina moonboots från vinden, livets stövlar säger jag bara, går inte att bli kall om fötterna i dem. Cool är de också och jag köpte mina från MyTheresa, som har ett stort utbud av just Moonboots, här.

Även Wakakuu har olika modeller av Moonboots, bland annat de jag har, här.

Saknar henne så mycket.. lever på alla fina minnen ♥️

Nu är det läggdags, igen, och imorgon är det fredag! Veckorna går otroligt fort.

Sonen spelar GO cup (Gais Open) på Heden och jag är väl inte superpepp på utomhuscup när vädret ska bli så kasst. Men men fotboll är livet i vår familj (och handboll) så det är det som gäller fredag lördag söndag 🙂

Kram o natti

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.