DUNKELT & ÖNSKELISTA

tisdag, november 7, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Hej kompisar!

Nu blir det mörkt tidigt hörni och det blir dunkelt inne redan vid 15. Både mysigt och deppigt på samma gång på nåt vis, samma visa varje år så inget nytt under solen men man vänjer sig aldrig riktigt ändå tycker jag.

Men jag tänder ljus och sänker axlarna och försöker njuta av innetid, de dagarna jag inte måste jäkta iväg om kvällarna på barnens aktiviteter. Ska strax ta på mig reflexvästen och gå på en pw också. Sen ska jag sätta mig och spana julklappar faktiskt, det är kampanjernas tid med både Singels Day och Black Friday coming up! Har en del på egna önskelistan också, som nedan tex 🙂

Kashmirstrumpor // Bodyscrub // Örhängen // Ögonkräm // Paljettjacka // Ulleggings // Ulltopp

Fokus på egenvård i form av sköna produkter från favoritmärken som Hickap & Mantle, underställ för kyliga dagar, något glittrigt till julfesten & lite bling till öronen.

Droppformade örhängena kommer från Safira och med koden 25ACCESS får man 25% på allt! Jag har faktiskt beställt ett par andra örhängen som ni ska få se när de kommer i dagarna. Safira har magiskt fina smycken. Så passa på att handla julklapp till en när och kär.

Aimn har släppt en urfin kollektion som heter Holiday Stories med snygga mysplagg, vill ha allt!

Lindex har också släppt en massa nyheter och med mycket fokus på ”festive season” där jag hittade paljettjackan, mycket fint.

Hickap som är en riktig favorit hos mig har nu släppt en Home-serie som jag är nyfiken på, känns lyxigt och i fina förpackningar.

Mantle står också väldigt högt i kurs hos mig och vem behöver inte en ögonkräm som lättar upp mörka ringar och svullnad under ögonen i dessa tider, känner mig redan tröttare än tröttast..

Arket har tillägnat en hel kategori åt dessa mystider med en massa sköna plagg i mysiga material under ”Stay Cosy

Ett sista tips denna kväll blir att Nordic Nest har Singles Day-kampanj med 10-50% på nästan allt, här. Här ska handlas julklappar till rabatt.

Önskar er en fortsatt fin kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.