HÖSTMODE I BRUNT

lördag, augusti 12, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Anorak // Tights // Topp

Även när det gäller mode dras mina blickar mot brunt och gärna material i glansigt och stickat, snygg kombination. Färger som Cacao, Espresso och Mocca googlar jag på och hittar en hel del fina nyheter hos kedjorna, för alla tillfällen som gymmet, jobbet och festen.

Aimn´s nya kollektion Cacao blev jag toksugen på, ni hittar den här.

Tröja // Bomberjacka // Tröja // Mockastövlar // Satinkjol // Fuskskinnbyxor

Twist & Tango är en för-alltid-favorit hos mig och deras nyheter är något jag ser fram emot extra mycket varje säsong, och visst levererar de även denna gång, ni hittar alla nyheter här.

Blus // Satinklänning // Väska // Trenchcoat // Paljettklänning // Skjortklänning // Ribbad klänning

Bubbleroom fyller ständigt på med nyheter och även där hittade jag mycket fint i bruna nyanser, samt en massa andra färger också såklart, alla deras nyheter hittar ni här.

Blazer // Blazer // Collagetröja & sweatpants // Linne // Velourbyxor // T-shirt

Sist men inte minst, gina Tricot, en av budgetfavoriterna som jag ofta hittar små guldkorn hos. Någon av dessa blazers måste jag prova, kan bli ett nyckelplagg i höst. Alla Ginas nyheter hittar ni här.

Med dessa tips önskar jag fortsatt fin kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.