FÖRSTA SKOLDAGEN & HEMMAFIX

onsdag, augusti 16, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Finaste älsklingarna ♥️

Godmorgon!

Här har vi nyss skickat iväg Inez & Valentin till terminens första dag i skolan och ett helt nytt skolår, 5:e respektive 7:e klass, herregud va tiden går.. kan inte fatta att jag har så stora barn redan. Inte tal om att följa med som förälder längre och det känns lite i mammahjärtat men är ju helt naturligt att de blir alltmer självständiga. Så otroligt tacksam över att de mår så bra och inte har några jobbiga känslor inför att börja skolan utan tycker det är roligt och ser fram emot det. Finns så många barn som inte känner så och det är så fruktansvärt, tänker så mycket på detta och pratar ofta med barnen om att vara uppmärksamma på skolkompisar som verkar ensamma eller på nåt sätt utsatta. Att alltid vara snäll och sträcka ut en hand när/om det behövs.

Lyx för mig och mannen idag som är helt ensamma hemma, händer typ aldrig så ska bli mysigt att äta lunch tillsammans och ta en långpromenad. Vore ju lovely om det ville spricka upp så vi kan åka till ner till havet och mysa en stund också 🙂 Men det är väl för mycket att önska denna märkliga sommar, har aldrig varit med om så lite sommarväder en sommar, inte en enda heldag på stranden har vi haft! Helt galet med tanke på att vi bor så nära och är vana att hänga nere vid vattnet många sommardagar. Denna har det mest blivit promenader fram och tillbaka och kvällsdopp, dock mest i maj/juni..

Lite städning står på schemat idag också, samt piffa och rensa hemmet lite. Ladda för höst osv. Ska också åka och köpa sandpapper för att försöka slipa våra bord i marmor som har en massa fula fläckar efter olika syror (juice etc), hoppas det funkar. Soffbordet är fulast och jag har kikat på nytt om ifall det inte skulle funka att fixa till det vi har. Ellos har många fina och där finns det ofta möjlighet att köpa med bra rabatt, dessa faller mig i smaken:

Soffbord set marmorlook // Soffbord kub marmor // Soffbord set marmorlook // Soffbord laserat trä // Soffbord trä marmor // Soffbord i ljust trä

Funderar också på att sälja denna loungestol, den känns lite malplacerad, men jag gillar den himla mycket så vet inte om jag vill göra mig av med den ändå..

Får hoppas på det där huset en dag, vi vill ju så gärna flytta. Jag ska bara ha ett nytt jobb först, sen kan vi börja leta igen 😉

Vi har det bra här men det är litet, bara ett badrum och barnen har små vindsrum som inte passar för tonårshäng. Vi vill ha ytor för dem att hänga på med kompisar, samt att vi vill ha större ytor överlag, större kök och ett extra rum till framförallt.

Ha nu en go onsdag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.