PRICKEN ÖVER I

onsdag, juli 19, 2023 2 0

Reklam / annonslänkar till Glas

Har fått hem två par toksnygga solisar från Glas, säg mig vilka tycker ni är snyggast!?

Solglasögon är verkligen pricken över på en outfit tycker jag och dessa två som är i helt olika stilar kompletterar mina outfits så snyggt tycker jag. Sen är solglasögon ett absolut nödvändigt ont för mig och jag går aldrig nånstans utan då jag har extremt ljuskänsliga ögon och starkt ljus triggar min migrän.

Första modellen heter Lucy, tidlös modell där klassisk möter modern design och jag tycker de är riktigt coola och som ett smycke. Finns i tre färger och kan beställas med eller utan styrka, här.

Linneskjorta Uniqlo // Jeanskjol Gina Tricot

Modell nr 2 heter Chloe och är en rejäl båge i klassisk stil, som passar till allt skulle jag säga. Skönt ljus och bra passform, finns i 6 olika färger och kan även de beställas med eller utan styrka, här.

Tröja Twist & Tango // Jeansshorts gamla Levis, liknande hos Ellos här.

Glas Eyewear har ett stort utbud av bågar i alla former och färger, både sol och vanliga glasögon med eller utan styrka och blue light.

Designade i Stockholm och ni hittar hela sortimentet här.

Nu ska jag åka ner till havet för ett kvällsdopp, solen skiner men det blåser!

KRAM

0
2 Comments
 • Malin
  juli 20, 2023

  Hej!

  De är snygga båda paren men jag tycker nr2 då jag gillar lite större bågar 😃

  Ha det fint!!

  Kram Malin 🥰

  • Catta
   juli 21, 2023

   Tack snälla 🙂 Nr 2 är verkligen klassiska och funkar till allt tycker jag, nr 1 är lite kul med en helt annan stil 🙂

   Ha en fin dag Malina, kram😘

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.