INREDNINGSNYTT

tisdag, juli 18, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Karaff // Glas // Ölglas // Matta // Stol // Bordslampa // Kanalhus

Nu när sommaren verkar ha kommit av sig och vi har mer och mer inomhusmys igen så blir jag väldigt inredningssugen och var tvungen att kika in hos Ellos för att spana lite nyheter.

Mycket fint som vanligt, mycket mattor och jag föll förutom för den i kollaget för den här handvävda ullmattan, hade varit klockren under vårt matbord i vardagsrummet! Om det inte vore för att den inte fanns i tillräckligt stor storlek.. alltid det problemet när jag hittar fina mattor dit, 2 x 3 meter är lite för litet, hade behövt 2,3 x 3,5 men det finns inte så ofta. Lite butter över det..

Mycket fina möbler och inredningsdetaljer hittar man också bland Ellos nyheter, gillar även allt i deras senaste story Reflections of Nature, mycket fint i härliga miljöer för fin inspiration.

Ser fram emot att se höstens stilar, det är då suget är som störst att ”boa” hemma 🙂 Men först hoppas jag på mycket mer sommar, nu känns det mest som höst och jag får väl välja att se det positivt, som att inte behöva ha ångest över att missa sköna beach-dagar pga att man spenderar dagarna på Gothia Cup. Så väljer att njuta av fotboll och folkfest!

Önskar er en riktigt fin tisdag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.