VITT TILL MIDSOMMAR

onsdag, juni 14, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Topp // Kjol

Jag har verkligen snöat in på vitt, tycker det är så himla fint nu när man fått lite färg på kroppen och det finns ju oändligt med fina plagg i just vitt. Hittade finaste setet på COS som ni ser här men tyvärr så var kjolen slut i min storlek, den jag har på mig kanske ser ut att passa men hade åkt av om jag rört mig i den. Toppen köpte jag iallafall, fin till det mesta med lite högre midja som möter upp. Vill inte visa hela magen men en liten glipa kan vara fint.

Snart är det midsommar och då tänker jag klä mig i vitaste vitt och nu är jag ju då på jakt efter en kjol i just vitt likt den på bilden, tips någon?

Den här från Gina är ganska fin så den ska jag prova. Har även den här långa vita jeanskjolen från Gina som är riktigt fin.

1 Lindex // 2 Åhlens // 3 Lindex // 4 Gina Tricot // 5 Åhlens // 6 Twist & Tango

Långklänningen från Lindex är som en dröm, jag är väldigt svag för off shoulder-plagg, så fint med bara axlar.

Topp & kjol Kappahl // Klänning Twist & Tango // Klänning Gina Tricot // Topp & Kjol Arket // Klänning Åhlens // Klänning Gina Tricot

Nu ska jag gå ut i trädgården och plocka mig en vacker bukett med rosa pioner, önskar er en lovely dag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.