SKOLAVSLUTNING 2023

tisdag, juni 13, 2023 0 0

Och så kom dagen när barnen fick sitt efterlängtade sommarlov, så himla välbehövligt och härligt, och jag ska få vara ledig hela lovet med dem.. kan knappt tro det!

Tid. Tid är det viktigaste här på jorden, tillsammanstid. Tiden går så fort och snart är inte barnen barn längre, så mitt beslut om att säga upp mig och pausa en hel sommar med att jobba känns 100% rätt. Så tacksam över att ha möjligheten.

Avslutningen blev hur som helst helt fantastiskt fin på bägge barnens skolor, som ligger ett stenkast ifrån varandra. Valentins skola bjöd på en hejdundrandes show där alla klasser hade övat in en egen dans till häftig musik, och även alla lärarna bjöd på show med dans till ett medley av olika låtar. Imponerande och detta görs som tradition varje år på den skolan.

På Inez skola var det mer sång och mindre dans men lika fint det. Solen gassade och vi blev alla ganska stekta där på gräset. Tur Valentins avslutning var inne i handbollshallen innan hennes.

Valentin lämnar nu 6:an och mellanstadiet och inte ett öga var torrt när klassen tog farväl av sin fantastiska lärare Andreas som haft dem i dessa tre år, de har verkligen varit tighta och det är vi föräldrar så himla glada och tacksamma för.

Nu går ögonen i kors här så nu går jag och knyter mig.

Kram o natti.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.