RÖRELSE I BUBBELGUMSROSA!

måndag, maj 29, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar / Betalt samarbete Röhnisch

Mer färg åt folket, eller vad säger ni!?

Jag tycker iallafall att knalligt rosa är en härlig humörhöjare och träning/rörelse känns lättare när man känner sig lite piffig. Mitt nya set från Röhnisch i färgen Cotton Candy är inte bara dösnyggt utan även otroligt skönt och följsamt på kroppen, skapade av kvinnor för kvinnor, och det märks.

Härliga bubbelgumsrosa färg finns väl inte, extra härligt mot solkysst hud tycker jag. På toppen rekommenderades en större storlek än vanligt så jag tog S istället för XS som jag brukar och det blev helt perfekt, ni hittar den i hela 10 olika färger här. Cykelbyxorna har helt grym (normal) passform med hög midja, tillverkad av 77% återvunnen polyester och finns i 4 färger här.

En skön sweatshirt över och sommaruniformen är komplett, iallafall för oss som i princip bor i träningskläder oavsett om man tränar eller ej. Finns inget skönare, och nu när jag inte ska gå till ett jobb på länge kommer jag knappt gå i annat, så go känsla.

Tröjan är något oversize vilket är både snyggt och skönt, syns inte riktigt på mina bilder då jag vikt upp/in mudden, finns i tre olika färger här.

Använt träningskläder från Röhnisch i många år och har aldrig blivit besviken, allra mest har jag använt deras kompressionstights, underbara när man som jag lätt blir vätskefylld i benen.

Missa inte heller kategorin Archive, där hittar ni en massa grymma träningskläder med upp till 60% rabatt, tips verkligen.

Och bland nyheterna finns fina bikinis och annat härligt för säsongen.

Mina skor kommer från Axel Arigato och jag älskar dem, modellen heter Marathon runner och finns i massor med färger här.

Jaha, då har vi måndag och jag hoppas ni alla haft en fin pingst och morsdag-helg. Det har jag haft även om jag varit knallförskyld med ont i halsen osv. Kom som ett brev på posten nu när jag varvar ner efter nästan 15,5 års trogen tjänst på samma företag. Konstig känsla att inte gå till jobbet idag, men samtidigt himla skönt. Ska landa lite, sen ta tag i framtidsplanerna. Blir spännande detta och jag hoppas verkligen min dröm om ett mer kreativt arbete slår in.

Önskar er en strålande dag och fin ny vecka.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.