KRUKAN PASSADE PERRRFEKT!

måndag, maj 29, 2023 3 0

Innehåller annonslänkar

Ja men kolla så bra det blev med stora krukan från Jotex till olivträdet jag fick från jobbet, klockrent ju!

Blev ett fint insynsskydd på slutet av altanen vid matgruppen dessutom, ett grönt rum liksom. Det gör ju så mycket att vi kan flytta ut nu, vi bor ju inte så stort så det är himla härligt att i dubbla boytan på sommaren i och med trädgården. Vi har ju gavel på vårt radhus och trädgård på tre sidor så det är väldigt tacksamt. Annars hade jag nog aldrig stått ut, gillar egentligen inte att bo så tätt med grannar, men nu när häcken vuxit sig tät och fin på baksidan blir det mer avskilt och privat så det är skönt.

Syrenbuketter överallt nu, njuter SÅ av vackraste månaden på året, som jag maj är tycker jag. Inte många dagar kvar till juni nu.. går alldeles för fort.

Ha nu en fin kväll, kram.

0
3 Comments
 • Malin
  juni 4, 2023

  Fina trädgårdsbilder! Vart kommer stolarna ifrån?
  Spännande att sluta på jobbet, vad har du för planer nu då?
  Jag har också varit på mitt jobb i 15 år, sugen att testa nåt nytt. Mvh Malin.

  • Catta
   juni 6, 2023

   Tack!
   Stolarna kommer från Rusta, köpta förrförra året.
   Ja himla spännande, har inget nytt på g så ska ta sommaren på mig att fundera på vad jag vill göra 🙂
   15 år är länge! Är du sugen på nåt annat?

   Kram

 • Malin
  juni 6, 2023

  Tack, då ska jag kika om de finns kvar där.
  Skönt för dig att få en stund att landa och fundera mellan det gamla och nya.
  Ja, jag arbetar som kock, men utbildade mig inom inredning och homestyling för några år sedan, och arbetade med båda jobben ca 50 procent var, jättekul med homestylingen, men tyvärr i pandemin så blev det för lite jobb.. Så nu är jag kock på heltid, men funderar definitivt på något annat!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.