WEEKENDRESA BOKAD & ÖNSKELISTA

tisdag, mars 21, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar till Twist&Tango/Arket/Flattered/Åhlens/GinaTricot/Cocopanda

Bild från Formentera 2017

Att ha en go weekendresa att se fram emot. En resa med en vän, som först bokades 2020 men som pga pandemiutbrottet blev inställd och som nu (förhoppningsvis, peppar peppar) blir av såhär tre år senare.

Ska bli ljuvligt att möta våren i Palma, en stad jag verkligen förälskat mig i, på vackra Mallorca. Off season är det bästa, gillar inte när det är fullt av turister, så sen höst eller vår är härligast.

En del av resandet som är himla roligt tycker jag är själva packandet, för det är ju SÅ roligt att få rota fram allt flärdigt i garderoben, fladdriga klänningar, glättiga beachplagg, gulklackar och blingbling 🙂

Har så det räcker av den varan men har alltid saker på önskelistan, villhöver definitivt den rosa baddräkten, som är lika snygg på playan som till ett par snygga brallor på kvällen.

Klänning // Solglasögon // Sneakers // Väska // Baddräkt // Necessär // Bumbumkräm // Sandaler

Har ni någon härlig resa att se fram emot eller något härligt i Sverige kanske? Roligt att boka in lite saker i kalendern, saker att se fram emot.

Förutom Palma har jag bokat ett dygn i Tylösand med en annan vän, med biljetter till Benjamin Ingrosso i augusti, sen ska vi till Köpenhamn också i augusti och kolla när Valentin spelar en internationell cup, och sen ska vi faktiskt på bröllop i Rom också! Jag och mannen då, wiii så roligt det ska bli.

Nu är det bara en go semesterresa med hela familjen som fattas, men det verkar vara svårt att få ihop i år. Omatchiga semesterdagar ni vet.. Tur det finns helger att förhoppningsvis få ihop familjetid på, ett par goa utflykter här på västkusten är ju inte dumt det heller.

Det bästa i livet kan ju faktiskt vara helt gratis, som salta bad från vackra Bohuslänsklippor 🙂

Nä nu ska vi snart till arenan här för sonens sena kvällsträning, Inez får haka på då mannen jobbar och det blir sent i säng idag, ca 21:45 brukar vi vara hemma på tisdagar.. jäsp.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.