ONLY WHITE

torsdag, mars 23, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Hej på er!

Kul men lite märkligt men jag har alltså fått hur många mail och dm som helst gällande klänningen jag har på mig på bilden ovan (såpass många att jag börjar undra om det är spam jag råkat ut för haha) från en massa blivande studenter som så himla gärna skulle vilja köpa den klänningen för de tycker den är så fin och de har letat på nätet men inte hittat någon som säljer. Tyvärr vill ju inte jag heller det för jag tycker om den så mycket, men så gulligt att så många hört av sig. Kommer från Adoore (SS21) och heter Sicily.

Jag håller istället tummarna för att de släpper den igen, eller kommer med en liknande fining i kommande kollektion.

Jag har iallafall hittat två liknande nedan, som kanske kan vara av intresse, och två andra fina stass som hade varit lovely till studenten.

1 Gina Tricot // 2 Bubbleroom // 3 Bubbleroom // 4 By Malina

Adoore har ju väldigt många andra fina klänningar som är fina till studenten och det har även min favorit By Malina. Koden CELEBRATE ger dessutom 15% i rabatt t.o.m söndag, här.

Outfiten som bärs av Bianca kommer från en ny kollektion hos Gina Tricot, som ni hittar hela här.

Med det säger jag kram o natti!

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.