KHAKIGRÖNT

söndag, mars 5, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Måste visa denna lilla goding jag hittade på Zara härom veckan för jag älskar detta plagg!

Skjortklänningar är mitt bästa go to-plagg och denna lilla gröna i utility-look passar både till vardags och fest, jag hade den till jobbet precis som ni ser på bilden, till ett par höga stövlar med låg klack och strumpbyxor. Bekvämt och snyggt, och till sommaren tänker jag mig den med ett par höga kilklackar, SÅ snyggt! Speciellt när man fått lite färg också.

Klänningen finns här, ganska rymlig i storleken men i och med att man drar åt den i midjan så blir det en nätt siluett ändå. 100% bomull, mjukt och inte så kraftigt tyg, väldigt skön.

Stövlarna kommer från Arket men verkar vara slutsålda för hittar ej, snarlika finns hos Flattered här.

Strumpbyxor från Lindex, här, superbra kvalitet.

Min klocka från Triwa som jag trodde jag hade tappat bort kom fram när jag rensade lite bland mina saker, vi har så lite förvaring så ibland stuvas saker bort och glöms av eller ”kommer bort”. Nu ska snart vinterplaggen stuvas upp på vinden tex, vi har inte plats att ha framme både sommar och vintergarderob samtidigt. När vi gjorde om vårt gamla sovrum till tv-rum rök 6 garderober, så ni fattar ju. Har en garderobsvägg i vårt nuvarande (gamla gästrummet) sovrum men allt ryms inte där. Mannen får tex ha en hel del av sina saker i ett skåp i tvättstugan, jag paxade mest plats i garderoben hihi.

Nikki heter min klocka hur som helst och finns i hela 7 färger, här. Väldigt prisvärd och stilren snygg klocka. Triwa har många fina modeller och jag är sugen på en klocka i guld att byta med och på min önskelista sitter Power Steel i guld, nätt och så cool tycker jag.

Tänk att vi är inne i mars nu och våren är här, bästa tiden framför oss, härligt härligt.

Bjuder på lite fler plagg i snyggt khakigrönt att inspireras av, samt en snygg jacka i beige i cargo-stil. Khaki finns ju i flera olika toner från ljust till mörkt och är en färg som är återkommande varje år skulle jag säga. Blir liksom aldrig omodern.

Trenchcoat Lindex // Klänning Adoore // Jacka Kappahl // Klänning Ellos // Jacka Kappahl // Byxor Twist & Tango

Nu ska jag göra iordning mig för att hinna iväg till Inez handbollsmatch som börjar om 40 minuter.

Önskar er en strålande söndag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.