GRÖNT ÄR SKÖNT & BLÅTT ÄR FLOTT

onsdag, mars 1, 2023 1 0

Innehåller annonslänkar

1:A MARS ÄR HÄR TJOHOO!

Ja det får allt skrivas i versaler, för guuud vad härligt att ha klivit in i första vårmånaden!!

Ljuvligt vårigt väder har vi också, och en del naturfenomen på det som norrsken här i Göteborg i två dagar i rad och sen håller ju radarparet Venus och Jupiter på att närma sig på himlavalvet och kommer se ut som en enda stor typ imorgon om jag fattat rätt.

Hittade bilden ovan igår när jag rensade i mina mappar och kände bara att nu vill jag slänga på mig den där outfiten, vita jeans och grönt är så snyggt ihop. Och apropå jeans så vill jag bara säga att trots mom-jeans-trenden eller andra trender av jeansmodeller spelar nada roll, alla jeans är alltid trendiga och man ska ha den modellen man känner sig mest bekväm och snyggast i. Gäller väl alla plagg egentligen och den stora fördelen med att bli äldre är att man blir mindre ängslig och med säker på sin stil och vad man gillar. Håller ni med?

Som inspiration inför vårgarderoben bjuder jag på ett kollage av snyggligheter jag själv gärna hade haft i min garderob, grönt är verkligen skönt och blått är superflott!

Klänning // Väska // Kjol // Väska // Jeansklänning // Sandaletter

Nu ska jag unna mig en skön varm dusch, känner mig frusen och lite blek.

Hoppas ni haft en fin första mars!

KRAM

0
1 Comment
  • Caroline
    mars 2, 2023

    Jättesnyggt! Håller med dig om jeans. Tack och lov att jeans med lite mer skinny fit fortfarande säljs 😊

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.