INREDNINGSNYHETER

lördag, januari 21, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Fat med ben // Kudde // Bänk // Ljuslykta // Lampa // Matgrupp

Hej på er!

Lördagkväll och jag har precis kommit hem efter att ha kört hem ett gäng kids från en kväll i handbollshallen, Inez och hennes lagkamrater var med i damlagets inspring till matchen. Så roligt för ungarna hänger där i hallen jättemycket på fritiden, världens bästa ungdomsgård, helt underbart! Alla tjejer i Inez klass spelar handboll utom en, så det är väldigt roligt och en fantastisk gemenskap.

Valentin har spelat första matchen för säsongen med sitt blåvitt och Josef var med honom. Så jag har handlar, lagat mat och roddat här hemma under dagen, samt skjutsat hit och dit. Nu landade jag framför datorn med Inez önskelista, kan inte fatta att hon blir 11 snart, min lilla tös.

På önskelistan står bl.a ett minikylskåp, Nike Jordan, fler plastväxter, keps, gå på spa etc.. En himla bra blandning av både billigt och lite dyrare, så skönt när man har att välja på så det passar plånkan i dessa tider 😉

Slank också in på Mio´s hemsida och spanade in lite nyheter, jag är så nyfiken på sånt så kikar in i mina favoritbutiker titt som tätt. En hel del fint och jag har valt ut några favoriter i kollaget, hur fin är inte bordslampan tex?

Alla nyheter hittar ni här.

Med det tipset önskar jag fortsatt fin kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.