FÖRSTA SKOGSTUREN UTAN MIN VAPENDRAGARE

tisdag, januari 17, 2023 0 0

Reklam/annonslänkar Stronger

Ganska tunga steg men nu är det gjort, första promenaden i skogen utan min älskling Ebba.

Jag måste komma igång och röra mig igen, varit stilla sen skidresan och innan dess Ebba, promenader med henne var det absolut skönaste sättet för mig att röra på mig, saknar det så in i helskotta..

Blev iallafall lite pepp när Stronger återigen ville göra ett samarbete med mig, så glad över att få förtroendet. Bor i deras träningskläder och har dem allt oftare till jobbet t.o.m. Tightsen speciellt, men en stickad kofta över tex. Så länge man inte träffar kunder eller leverantörer irl så kan jag lika gärna sitta bekvämt på jobbet. Tack gode gud för att jag inte behöver jobba i en stel uniform eller kostym haha.

Stronger fortsätter att ständigt utveckla sina kläder och jag säger det varje gång -Detta setet är det absolut SKÖNASTE och BÄSTA jag haft hittills! Och jag säger det igen för detta set i gråsvart (anthracite melange) sömlöst galet bekvämt funktionsmaterial är DRÖM.

Tightsen finns här och toppen här.

Tillhör deras sprillans nya kollektion She´s Got Your Back.

Hoppas på att verkligen komma igång igen med mina promenader i skog och mark, inget släpper stress och rensar tankar lika bra som det. Men det komer bli tufft utan min vapendragare.. alla stigar och rutter kommer vara så ensliga utan henne..

Inga nyårslöften när det gäller träning, inga höga krav, bara en önskan om hållbart sätt att röra mig på. Det är ju så viktigt att ta hand om sig för att orka.

Hur tar ni hand om er, vad tränar ni för något när ni tränar?

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.