OFFWHITE, BEIGE, GREIGE

söndag, november 6, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Färglöst var det här!

Ja det är ju rätt så.. beiget, i vårt hem. Lugn bas som vi trivs i, men lite mer färg hade varit trevligt kanske. Får se vilken accentfärg det kan tänkas bli.

Soffbordet bryter av med lite svart, gillar ff detta väldigt mycket, tyvärr har det råkat ut för lite spill av syrahaltig dryck, vilket ger matta fläckar (bra att tänka på när man funderar på marmor i hemmet, väldigt känsligt för just syra).

Men vi lever ju i detta hemmet haha, så då får man offra lite möbler. Eller egentligen så har vi ju slarvat, man måste ju inte låta barnen sitta och äta frukost här, men vi har tyckt att det är ett mysigt sätt att starta skoldagen på, frukost i soffan framför tv:n. Och olyckor händer ju ibland tyvärr.

Då kanske man är lite korkad som väljer känsliga material som marmor, men nu ville jag har det 🙂

Bordet finns kvar hos Ellos (här), just nu med rabatt, men utseendet har uppdaterats något ser det ut som, träramen är något kraftigare tycker jag det ser ut som. Annars är mått osv samma.

Mattan kommer också från Ellos, i samarbete med Marie Olsson Nylander men förra årets kollektion så finns tyvärr ej kvar. Dock en himla massa andra fina ullmattor här.

Bok från Artilleriet, här, en härligt bok med recept och inredning i en skön mix.

Lammskinn Ellos, finns i 10 olika färger, här.

Kudde från Classic Collection, nu på kampanj hos Nordic Nest, här.

Stor spackeltavla MS Design, här. Mindre tavla Desenio, här. Ljusstakar Karolina Brobeck/Boligheter, här. Spegel Nordic Nest, här, taklampa här.

Jaha, då var även denna helgen snart till ända, nu väntar vi bara hem dottern från Skövde, sen är allt iordning igen. Förmiddagen spenderade vi på Serneke Arena med härligt fartfylld fotboll, herregud mina nerver alltså. Men så häftigt att se killarna utvecklas. Denna matchcamp spelade de 11-mannafotboll på full plan, endast 12 år gamla, tufft som bara den men de är så starka, uthålliga och duktiga så det är verkligen häftigt att se.

Små men ändå stora på nåt vis.

Jag som har noll bollkänsla är väldigt glad över att jag fick två kids som ärvde sin fars talang 🙂 Absolut viktigast att de har roligt men såklart roligare när de är duktiga också och lagidrott är verkligen fantastiskt, att se barnen lyfta varandra. Fantastiska barn och fantastiska ledare i våra barns föreningar, så tacksam för det.

Nu får det nog bli en söndagspromenad med vän innan vi tar tidig kväll i soffan.

Hoppas ni haft en fin helg!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.