LÄNGT & JUL PÅ ARTE

fredag, november 4, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Hej på er!

Kikar in lite sent här, sitter ensam i soffan efter att sonen precis lagt sig, och Ebba med för den delen. Kom hem för en stund sen efter att ha tur och retur till Skövde för att lämna Inez på Skadevi handbollscup där hon ska spela och sova över tills på söndag. Jag stannade och kollade första matchen sen var jag tvungen att åka hem igen till Valentin och Ebba då mannen jobbar till natten.

SÅ segt att åka bil i totalt 5 timmar och dessutom i bäcksvart mörker på vägen hem, usch så hemskt det är tycker jag.

Sonen har också tredagars-cup, eller camp kan man säga, i fotboll och det är här på hemmaplan. Fast det är ju en bit till hans arena med iofs, ca 30 min med bil.

Han har spelat en match idag, som min mamma fick kolla på och hjälpa till med skjutsning. Och imorgon ska vi upp 6:30 för samling inför match mot Djurgården imorgon, hjälp så tidigt. Måste verkligen lägga mig snart så jag orkar upp, men är lite uppe i varv.

Det är så galet mycket med dessa idrottande barn, fantastiskt roligt och så självklart för oss att det är detta som gäller, men jag skulle ljuga om jag säger att det inte är lite jobbigt också. Vi hinner inte mycket annat..

Så jag längtar till ledigt, och till adventsmys, speciellt efter att ha hittat bilden ovan i mobilen. Och ännu mer längtar jag efter det efter att ha sett julen hos Artilleriet, som min fina vän Sophia stylat i år igen. Jag var faktiskt med henne på invigningen av Artilleriets nya The Kitchen förra veckan, fantastiskt fint. Sophia stylade butiken inför invigningen, i lokalen som nu är dubbelt så stor.

Inredning är ju så härligt tycker jag.

Julen hos Artilleriet hittar ni här.

Kram o natti.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.