JULVIBE & SOL I GÖTET

lördag, november 19, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Ett absolut måste om ni åkte till Gbg för lite härlig julshopping är Artilleriet, förmodligen nordens härligaste butik.

Stämningen och julpiffandet är maaagiskt! Jag blir verkligen lycklig när jag stryker omkring där innen och känner på härlig inredning och dekoration. Ögongodis som heter duga!

Både huvudbutiken och Kitchen Studio (ligger nära varandra) sprider härlig julkänsla med vackra färger.

Första 5 bilderna är inne på Studio och sista 5 är från huvudbutiken.

Fick med mig två nya kanalhus till min samling och sen var jag sugen på ett gäng till av Belle candleholder i mustiga röda toner till jul, men nä jag får hejda mig lite. Kidsen ska ju inte bli utan klappar för att mamman är smått shoppinggalen 😉

Det är ju tur att även fönstershopping kan tillfredsställa mitt habegär för ja jag mår bra av materiella ting. Alltid gjort. Men det kan för all del var något ärvt, något ihop-pysslat, något loppat osv men jag blir absolut glad av vackra ting.

Visste ni förresten att Artilleriet har en Gift Shop, perfekt om man vill ha hjälp med klapparna, finns i olika prisklasser men noga utvalda set av vacker inredning och andra detaljer.

Tips!

Nu ska jag fortsätta pyssla här, gör en jättefin stjärnslinga som jag ska visa er imorgon, busenkelt DIY.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.