JULGLOW MED GILDA JULBOX

torsdag, november 17, 2022 0 0

Samarbete / annonslänkar

Årets presentboxar från Gilda Liljeblad har släppts och jag har fått hem den ena, som innehåller ett härligt serum och ögonkräm, något man verkligen kan behöva i dessa tider när huden blir lite vintertrött.

Calming Serum – ”Enastående koncentrat som målinriktat arbetar med att lugna irriterad hud samt förebygger rodnad och normaliserar hudbarriären. Återfuktar alla hudtillstånd, särskilt den mest känsliga. Även för en hud med rosacea”.

Användning: Applicera morgon och kväll efter rengöring och innan kräm. Massera in på ansikte, hals och dekolletage.

Vitalising Eye Cream – ”Specialögonkräm som inte bara motverkar linjer, utan även mörka ringar runt ögonen. Berikad med hyaluronsyra som ger en rik återfuktning samt peptider och inkapslat A-vitamin som ger maximal elasticitet”.

Användning: Applicera morgon och kväll. Klappa försiktigt in runt ögonområdet. Kan även användas runt munnen.

Holiday Calm kallas denna duo (här) och kostar 799:-

(Ordinarie pris 599:- och 549:-)

En perfekt julklapp, eller varför inte en present till dig själv.

Så glad för mitt återkommande samarbete med Gilda, älskar verkligen deras produkter, speciellt deras olika serum, det är verkligen godis för huden.

Det är egentligen sen jag började med Gildas produkter som jag verkligen fick in vanan med att ha en hudvårdsrutin, visst slarvar jag ibland men det har verkligen blivit en viktig lyx i vardagen för mig, att ta hand om huden.

Fyller snart 41 och huden är ju inte alls vad den en gång varit, kollagenproduktionen och hyaluronsyran minskar sakta men säkert från ca 25-årsåldern och huden blir mindre spänstig, inte lika återfuktad och slät längre. Man får fina linjer och rynkor, blir torrare och huden blir ”mogen” som man säger.

Väl värd att ta hand om tycker jag.

Sen är åldrande naturligt och rynkor är vackert tycker jag men det är skillnad på rynkor och rynkor. Jag vill hålla mig återfuktad samtidigt som rynkorna smyger sig fram, inte torr och trött, och det tror jag bra hudvård hjälper till med.

Så hudvård, miljö, kost och gener påverkar tillsammans.

Läs mer om hudvårdsrutiner, produkter mm hos Gilda Liljeblad här.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.