VÄGGFÄRGEN KOALA FRÅN RUSTA

fredag, oktober 14, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Välkomna till tweenie-rummet på ”vinden”!

Att behöva vabba ibland har ju sina fördelar helt klart, vi gör det iofs väldigt sällan då våra barn väldigt sällan blir sjuka, peppar peppar. Men så blev Inez knallförkyld med världens rinnigaste näsa, däppt däsa och lite ont i huvudet och jag har nu tagit VAB från 11:00 två dagar på raken. Har valt att jobba lite, knappt halvdagar, då Inez som är 10 ändå klarar sig bra själv och jag inte jobbar så långt hemifrån. Men lite ompysslad ville hon såklart bli och inte vara ensam för länge.

Detta gav ju tillfälle att äntligen måla om uppe hon henne, vi har ju inte tid för sånt längre då vi knappt är hemma mellan all idrott, jobb och skola, varken på vardagar eller helger. Färgen köpte vi för ett tag sen på Rusta, jag såg den vid ett tidigare tillfälle och frågade Inez vad hon tyckte och hon gav två tummar upp då hon gärna ville ha just en ljus lite grå-berige-rosa färg.

Yes, då var det bye bye tills de blå väggarna och istället blev det en skön beige ton som går mot både grått och rosa beroende på dagsljus. Koala heter den och finns hos Rusta här, doftsvag och svanenmärkt så ingen skitfärg bara för att den är billig.

Lilla skrivbordsvrån där skrivbordet från 1800-talet passar så bra tycker jag, men som Inez inte alls vill ha längre, när det ska vara modernt och inte gammalt förstår ni. Aj i mamma-hjärtat, kan det itne få vara gulligt krussidulligt längre.. nåja, fattar att det är helt naturligt att vilja ha lite coolare i den åldern, men jag är himla glad att hon ändå ville ha en mjuk väggfärg 🙂

Vill täcka den fula vindsdörren men hittar inte nåt käckt sätt på denna sidan, skulle väl vara en klädställning med fina plagg på isf.. men nä, ger nog ett stökigt intryck bara.

Golvet ska målas om på nytt, det slipade jag för hand och målade vitt när vi flyttade in, pjuh! Fattar inte hur jag orkade allt jag gjorde här hemma när barnen var små. Målade om hela köket för hand, målade alla väggar, bytte allt golv på nedervåningen och målade detta här uppe, etc etc..

Hade iofs världens enklaste kids som lekte runt mig när jag fejade utan minsta klagan, älskade verkligen att vara mammaledig och ha så mycket tid till att fixa och vara kreativ. Saknar den tiden enormt mycket, inte minst för tiden tillsammans med barnen, njöt verkligen.

Ja såhär ser det ut hos vår lilla stora tjej, nagelsalong etc. UV-lampan minns jag inte vart jag köpt men Lyko har en i samma prisklass här. Hit upp går jag och använder den då och då, går ju så mycket snabbare att få lacket att torka i en sån liten manick.

Förvaring från Ikea som sväljer mycket, står i ett hörn, toppat med förvaringslådor med pärlor, något jag tror man hittar hos många tjejer i Inez ålder idag, (även jag har producerat smycken en gång i tiden, och sålt i butik i Göteborg faktiskt, himla rolig tid).

Mattan kommer från Ellos, vet inte om exakt den finns kvar för hittar ej, men den här är ju snarlik iallafall. Underbart gosig att sätta tassarna på.

Det blå skåpet ska bort på sikt och sängen ska ställas längs med den blommiga väggen istället.

Sängen ska alltså vändas så den hamnar längs med väggen med tapet istället, så vi kan ställa en gavel bakom som täcker fula vindsdörren på den sidan och jag tror Inez bestämt sig för denna från Mio.

Ledlist som man kan ställa in i flera olika färger sitter på listen under snedtaket, även det en hipp tweenie-grej har jag förstått, på min tid vad det lavalampa haha.

Ja det är inte så stort uppe hos denna lilla stjärnan men himla mysigt och jag tycker att de som en gång inredde lilla vinden lyckats disponera ytan väl för vad det är.

Vad tycker ni?

Trevlig helg!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.