ÖMSOM REGN ÖMSON SOL

söndag, oktober 16, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Hej på er! Söndag och jag är just nu ensam i huset med Ebba då Inez åkt iväg på handbollsmatch i Kungsbacka och snart ska vidare till Masthugget för nästa. Killarna åkte precis iväg till Kviberg och Valentins match mot Varberg.

Jag ska ut i skogen med Ebba och sen fixa lunch till mina atleter 🙂

Go helg med ömsom sol ömson regn, klassisk höstväder och jag njuter av det. Fick tillfälle att prova min nya regnkappa i mustiga färgen taupe, som är sådär perfekt brungrå.

Kan säga att jag var i stort behov av ny sådan, skrolla ner så ser ni. Jag valde att köpa exakt samma modell som jag hade innan, kommer från Rains och finns bl.a här och här.

Mitt allra mest använda plagg sen ca 7 år tillbaka och ni ser kanske att jag behövde en ny haha, krackelerat i sömmarna och läckte in det sista, väldigt oskönt.

Dålig kvalitet kanske ni tänker då, men det tror jag inte, jag har bara använt den grymt mycket och det har utstått många timmar i busväder på alla mina hundpromenader och cykelturer till jobbet.

Igår sprack det upp och blev magiskt fint väder! Jag tog på mig en alldeles för varm jacka, min puffer från Arket, som jag fick kasta av mig för jag svettades så.

Underbar promenad till Strömsund med maken och Ebba.

Hoppas ni har en fin helg!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.