SEPTEMBERSÖNDAG

söndag, september 11, 2022 0 0

Vilken ljuvlig septembersöndag vi har! Otroligt härligt väder, krispigt friskt i luften men riktigt varmt och gott i solen. Har varit ute precis hela dagen tills nu, så så skönt.

Har beskurit halva äppleträdet som har fått galet mycket vattenskott och blivit dubbelt så stort än vad det ska vara, en megaboll av långa skott täta av löv som gömmer frukten från solen. Hälften fick jag som sagt knipsat bort idag, sen orkade jag inte mer. Har även klippt avenbokshäcken och rensat bort en massa visset i rabatterna. En riktig fejardag i trädgården i sköna höstsolen, älskart.

Knipsade lite här och där av sånt som ff blommar och det blev en fin bukett till hallen.

Röstat har jag såklart varit och gjort idag också, det är ju självklart att man gör sin medborgerliga plikt, eller hur! Vi ska vara tacksamma över att få leva i en demokrati, inte alla förunnat. Sen blir man ju fasligt trött på all pajkastning som politikerna håller på med mer än att hålla vettiga debatter..

Tänker inte tala om hur jag röstat, men jag kan säga så mycket att min röst föll på tre olika i de olika valen, riksdagen, regionen och kommunen. För det är ju som ni vet olika som styr.

Nu ska jag ta mig en pw innan jag ska hoppa in i duschen och skrubba bot all skit under naglarna etc efter dagens trädgårdskneg.

Trevlig kväll på er!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.