SOMMARREA

måndag, juli 4, 2022 2 0

Innehåller annonslänkar

Prydnadshuvud // Prydnadskudde // Bäddset // Täcke // Sidobord // Vitrinskåp // Säng // Vas

Öppnat mailen igen efter semestern och herregud så många mail, och minst hälften handlade om sommarrea. En del är väl värda att kolla in, som Mio som har grym rea på upp till 60%. Blev väldigt sugen på ny säng också, haft vår i ca 17 år nu och den börjar bli lite sleten, 30% rea på den i kollaget och jag har hört att Mio´s sängar ska vara grymma. Sen tycker jag picknick-serien Diamante är himla fin, halva priset på den nu och den är billig som den är. Finaste plastglasen jag sett tror jag.

Hela Mio´s rea hittar ni här.

Overshirt // Handduk // Hoodie // Shorts // Påslakan // Kuddfodral

Sen är Lexingtons rea väl värd att spana in, upp till 50% på fina saker till både dam, herr och hem. Mjukisset till både mig och mannen i matchande beige hade varit fint tex.

All rea här.

Ett tips såhär en gråmulen dag, ingen sommar här idag inte, buhuu..

Jag har jobbat så gör inte så mycket men tråkigt för alla lediga, mina barn och min man tex. Hoppa ni fått en fin start på nya veckan iallafall.

KRAM

0
2 Comments
 • Malin
  juli 4, 2022

  God kväll!
  Jag har saknat dina inlägg!
  Så härligt med Rhodos ☀️ Jag har varit där många gånger. Jag och min man har semester ihop 4 veckor för första gången på många år då vi delat upp den när pojkarna varit mindre och dagis har slagit ihop. Men nästa år tänker vi köpa en ny hund , vi hade ju en grandis som vi lät somna in för 4 år sedan som jag berättat om förut. Så då delar vi nog upp semestern igen 😂

  Kram Malin

  • Catta
   juli 5, 2022

   Åh vad glad jag blir över att höra det!! 🙂
   Rhodos är verkligen härligt, finns så många fina ställen att upptäcka.
   Njut av semester tillsammans och guuud va härligt med vovve nästa år, även om det innebär uppdelad semester och det är tråkigt så är det värt under just valptiden 🙂
   När vår tant blir en ängel tror jag vi tar en paus från vovve några år, men jag har jäkligt svårt att se hur vi ska klara det. Älskar djur och hade helst velat ha minst två hundar men det passar inte super i vårt hektiska liv just nu så får bli i framtiden❤️

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.