DEN LILLA SVARTA

tisdag, juli 5, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Brrr så kall sommardag vi har här idag, runt 17 och mest mulet, lite sol och även regnskurar. Får mig att längta tillbaka till Rhodos haha. Var så skönt med säkert väder och att inte ens behöva överväga tröja eller jacka ens på sena kvällen. Att kunna strutta runt i liten klänning dagen lång.

Igår åkte liksom dunvästen fram här hemma under kvällspromenaden, med stickad tröja under, sjuk kontrast mot drygt 30 grader bara dagen innan på Rhodos.

Hur som, min lilla svarta som jag visade för ett tag sen kunde jag ju inte länka till då jag inte hittade den på Ginas hemsida då men nu så, här finns den i svart och även orange och grönt. Superskön stretchig liten goding.

Virkad klänning Arket // Strandklänning Ellos // Virkad klänning Afound/&otherstories

Tre andra finfina svart sommarklänningar som gärna hade fått flytta hem till mig, för att inte tala om denna fina från Lindex som jag missat helt när den kom in, jag som brukar vara på spaning bland ”kommande” typ jämt. Adoore-lookalike i modellen och nu måste jag rusa till butiken nära oss för att se om den finns kvar i min storlek.

Nu ska jag ut med mannen och Ebba på kvällspromenad i det höstlika vädret, brrr..

Ha en fin kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.