SEMESTERDAGAR

torsdag, juli 21, 2022 0 0

Dagarna går och vi har fullt upp med Gothia Cup och att njuta av lediga timmar däremellan, intensivt men roligt och här kommer några mobilpics från senaste dagarna.

I måndags var jag och min kära vän Carro ute på stan här i Götet, åt god mat och drack drinkar på Cheri-Lee, Dorsia och Bar Himmel. En helt fantastisk kväll, ljummet och vindstilla och massor med folk, Avenyn kryllade av fotbollslag från hela världen, ungdomar som har livets vecka, underbart att se.

Så kul att piffa till sig lite och jag älskar min asymmetriska klänning från Adoore, Carros kommer också därifrån.

Och ska ni äta asien fusion i Göteborg så är Cheri-Lee sagolikt bra, deras temurarullar med tryffel, oh my good säger jag bara! Toso som ligger längst upp på avenyn är också grymt.

Vår fina kille som tillsammans med sitt IFK Göteborg vunnit gruppspelet och nu ska möta andra grupp-ettor i tre nya matcher. Inget officiellt slutspel för p12 men kul ändå, nästa år blir det roligare såklart, när de kommer upp i ungdomsklass. Grabbarna är för stora för 7-manna nu, de har ju bara tränat på 9-manna tillsammans i nya laget och i augusti ska de till Danmark och spela 11-manna så vi ligger lite efter i Sverige kan man säga. Eller hur man nu väljer att se det.

45 gjorda mål och endast 4 insläppta säger en del om nivån killarna ligger på i förhållande till lagen de mött. Inte jätteroliga matcher som ni förstår men hoppas på jämnare i kommande tre. Hemskt synd om killarna som förlorade mot våra med 25-2..

Gårdagens ljuvliga kvällsdopp i hettan, 30 grader är hot hot hot för att vara Sverige och att spela fotboll i den värme är rätt svettigt haha.

Hoppas ni har det härligt och njuter av sommaren!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.