HOME DECOR

torsdag, juli 21, 2022 2 0

Innehåller annonslänkar

God kväll!

Kikar in lite sent men jag hamnade framför datorn en stund, blev nyfiken på om det hade kommit in inredningsnyheter till Ellos, och det hade det ju!

SÅ mycket fint i min smak, igen. Ja men jag är fortfarande inställt på naturtoner och det levereras massvis av den varan i deras senaste Home Collection Scandinavian Soul.

Prickig kudde // Vas/dekoration // Jutematta // Bordslampa// Bomullsmatta // Vägglampa // Randig kudde

Väldigt mycket snyggt som ni ser, åh vad jag skulle vilja jobba som inredare och bara få gå loss med en massa snyggligheter i folks hem. Kliar verkligen i fingrarna och jag drömmer ofta om just detta. Får kanske utbilda mig så drömmen kan bli sann!

Bordslampa // Sidobord // Skåp // Spegel // Stol // Pall/sidobord // Fåtölj

Upp till 30% rabatt på Ellos Home just nu också, gäller även möbler.

Nu ska jag käka te och macka framför film med darling. Är så trött efter denna kvalmiga klibbiga varma dag, pjuh! Värre för alla fotbollsspelande ungdomar iofs, herregud så kämpigt att idrotta i denna värme. Två matcher blev det för Valentin och hans lag idag, första förlusten imorse mot ett franskt lag som var minst sagt eldiga och faktiskt riktigt osportsliga. Men men, nyttig erfarenhet för våra grabbar ändå, och i kvällens match blev det vinst med 9-0 mot ett engelskt lag.

Imorgon väntar sista matchen i Gothia Cup för det här året och det ska faktiskt bli skönt med en paus nu, även om veckan varit jätterolig!

Ingen läsare som har kids i cupen denna veckan?

KRAM

0
2 Comments
 • Anette B
  juli 22, 2022

  Inredare tycker jag verkligen du ska satsa på. Du har alla förutsättningar för att lyckas. Jag hade väldigt mycket velat arb som det oxå men det finns dåligt kundunderlag i min lilla stad (dessutom är jag en looser utan körkort😁) Kör nu bara, lycka till👍👍

  Kram Anette i Lidköping

  • Catta
   juli 26, 2022

   Åh tack för dina fina ord, glad jag blir! Vi får väl se om jag vågar ta steget 🙂
   Ja här i Göteborg med omnejd finns det kanske godare chanser till att få kunder så borde satsa egentligen. Men du är väl ingen looser för det! Ta körkort nu då 🙂 Jag tog mitt 2015 när jag var 34 och det gick hur bra som helst. Inte gratis dock, men SÅ värt!

   Kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.