LYX ELLER BUDGET

tisdag, mars 8, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Den här fåtöljen vann jag 2016 på en blogg och jag är ff lika glad i den, en dyring från SIKA Design, men som nog fasen är värd sina pengar för den har stått ute året om i alla dessa år och är ff lika fin. Snacka om kvalitet. Kul att rafsa fram en gammal bild från den tiden också, där står den i dåvarande gästrummet som idag är vårt sovrum.

Skulle vilja ha en hel grupp med soffa och allt men har annat att prioritera pengamässigt. Dock har det kommit en fin look a like till Mio som inte är dum alls, kanske kunde vara nåt. Inte precis lik men ändå lite samma stil, och mer prisvänlig.

Soffa & fåtölj SIKA Design // Grupp med bord MIO

Mio har en annan superfin grupp i konstrotting som min vän har i sitt växthus, denna, som är grymt fin. Tips!

Bild från förra året, jag ni ser ju hur fin den är fortfarande, min fin vinst.

Nu längtar jag efter att sitta i den med en kaffe i vårsolen med bikini.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.