SYRÉNKVIST

måndag, februari 21, 2022 0 0

När man vill spara in på blomkontot men ändå ha nåt färskt i vasen, då kan man knipsa av en kvist i trädgården/naturen och ta in. Jag tog en syrénkvist som nu har slagit ut och blivit grön och fin, fint sätt att tjuvstarta våren inne på.

Doftljuset kommer från Mio och doftar väldigt väldigt gott, mysig mysk och fräscht äpple, mums!

Gårdagens bilder detta, när vi hade underbart väder på förmiddagen, som sedan slog om till halv storm med snöslask, brrrr så ruggigt!

Idag fyller min kära mamma 65 år och om en dryg månad blir hon pensionär, känns så himla konstigt. Hon har varit min närmsta chef i över 14 år och det kommer kännas väldigt tomt och konstigt utan henne på kontoret, men samtidigt SÅ skönt för henne att bli ledig från allt knegande. Hon har haft väldigt mycket att göra och jag tror hon kommer må toppen av all ledig tid hon kan spendera på det hon vill.

Som att bli chaufför och barnvakt haha. En aktivitetsansvarig i vår familj röstar jag för hehe, lyx det hade varit 😉

Firade henne i lördags i förskott för hon är iväg med pappa på lite tripp, i present av mig fick hon biljett till Mamma Mia The Party på Rondo med mig och mina mostrar som sällskap, ska bli SÅ roligt!

Hoppas ni fått en fin start på nya veckan.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.