TILL NÄSTA FESTTILLFÄLLE

lördag, januari 22, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar / samarbete PFG Sthlm

Adine necklace

Ett återkommande samarbete jag har har, och som jag älskar, är med PFG Stockholm! De har ett fantastiskt fint utbud av vackra smycken i olika stilar och både till vuxna och barn och nu har jag fått äran att visa ytterligare finheter i samarbete med dem, givetvis med rabattkod igen, som ni hittar längre ner i inlägget.

Tror inte jag är ensam om att längta efter lite festligheter, som en tjejkväll på stan, evenemang, eller åtminstone en middag på stan. Finns tillfällen för det även i dessa tider, efter restriktioner såklart, men känner personligen att jag vill vänta ett tag nu tills det släpps helt. Längtar verkligen till det, och att få klä upp mig riktigt och sätta på mig detta vackra halsbandet från PFG. Tror vi kommer få se mycket av glittrande accessoarer och färgsprakande plagg framöver, gå all in efter den här pandemin, hade ju varit himla härligt iallafall.

Trots mestadels en hemmadag idag så kände jag får att piffa till mig lite och dra på rejält med rouge osv, är inne i den glåmigaste perioden med trött vinterhy som längtar efter att bli solkysst och pigg. Nån månad till och det blir verklighet, sitta mot husväggen och njuta i lä av vårsolen, livet det.

Visst är halsbandet vackert, tänker mig det till sommaren också, alla glaskristaller kommer gnistra fint i solen till en go solbränna.

Och apropå solbränna så ska jag verkligen bli petnoga med att skydda huden från att bränna sig eller få för mycket sol, ångrar SÅ att jag slarvat med det under ungdomens år, vilket syns i form av solskadad hud på dekolletaget inte minst. Man blir brun även om man har hög faktor så ska inte slarva mer, dessutom kan man fuska lite snyggt med BUS, eller hur.

Med koden CATARINA20 får ni 20% på hela sortimentet hos PFG Sthlm, här.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.