SÅ FINT AVSLUT PÅ HELGEN

måndag, januari 31, 2022 0 0

Stormen Malik har dragit in väldiga vattenmassor kan man lugnt säga, bryggan och betongpiren i Hällsvik låg under vatten och jag kände knappt igen mig när vi gick ner till viken för söndagsbad, jag och några vänner.

Men vilken underbar dag ändå och doppet var skönare än nånsin.

Vi tänkte ses vid 13 men det blåste fortfarande halv storm då så fick vänta till ca 15:30, då var det lugnare och riktigt gott i solen där nere vid havet. Vi var fyra av 6 som badade, 3 vuxna och ett barn, som vinterbadade för första gången. En så modig liten tjej som klev i utan minsta tvekan, en riktig cooling.

Min familj var inte med, Valentin var på fotbollsträning med Josef och Inez åkte med kompis hem efter sin handbollsmatch. Så mycket idrott i vår familj så finns liksom knappt tid att göra saker tillsammans på helgerna, eller vardagarna för den delen, utan vi får dela oss för det mesta. En väldigt intensiv period i livet som är både superrolig och jättejobbig, för jag blir så trött i både kropp och knopp av vår kalender haha. Då är det guld att ta sig ett iskallt dopp, man släpper liksom all stress och en massa måbra-ämnen flödar genom kroppen, ta mig tusan det bästa som finns.

Jag och min darling Caroline, världens roligaste, tokigaste, snällaste mest underbara människa som finns, med henne får jag till det där välbehövliga spontana vänhänget som är så viktigt när man inte kan avsätta en hel dag tillsammans. Bara jag får ett par timmar då och då mitt i allt livspusslande så blir jag glad, irl vill säga, för telefontiden är betydligt längre haha, blablablabla… så snattriga vi är.

Här ser ni betongkajen som ligger under vatten och stegen är liksom uppfälld bakåt, så den fick vi fälla ner när vi skulle i, helt galet att vi fick vada fram till stegen som vanligtvis är ett kliv ner.

Pusslandet fortsätter denna måndag och jag ska snart köra sonen till andra sidan Gbg för träning och sen raka spåret att hämta Inez hos vän, göra läxor med henne osv. Mannen åker direkt från sitt långpass och hämtar sonen och sen när de kommer hem är det typ läggdags. Där emellan nånstans ska också Ebba ut på promenad, för fjärde gången denna dag, har precis gått en snabb runda med henne runt kvarteret nu efter snabb middag.

Hoppas ni har en mindre stressande start på denna vecka 🙂

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.