JULSPURT & 25 PÅ LINDEX

torsdag, december 9, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Vart tog den här veckan vägen? Herregud, bara två veckor till julafton och nu börjar det nästan bli lite stressigt känner jag. Får julspurta lite, så mycket jag vill hinna med.

Gran ska köpas snarast, vi vill njuta av den en bit innan jul så ingen dagen-innan-tradition här, gärna runt 10 dagar innan så börjar bli dags. Helst hade jag velat hinna komma iväg till morfar och köpa gran, eller morbror, för han har tagit över skogsbruket och granförsäljningen som morfar haft i hela sitt liv.

De granarna som säljs utanför Maxi, på torget och andra ställen runt om här är inget vidare tyvärr. De flesta huggna i Danmark för säkert två månader sen och som hunnit torka såpass att de börjar barra nästan direkt de kommer in. Mamma som alltid åker till morfar och hämtar gran får alltid granen att slå skott, de är liksom purfärska så det blir fullt med små granskott som slår ut efter nån vecka inne.

Hur ligger ni till inför julen? Kanske inte är så noga med jul för er? Eller är det högtidernas högtid med fix i kvadrat? Så olika det där. Julen för mig är grandoft, samlad familj, massa filmmys, härlig belysning, god mat och bara soft häng egentligen. Och att ge barnen en så mysig jul som möjligt, det är det viktigaste.

Jag har hunnit köpa en hel del klappar men har också en del kvar. Vill inte klicka hem allt utan måste komma iväg till butiker nån dag känner jag, ska bara hitta tiden.

Men på Lindex har jag hittar lite på webben nu när de har 25% på allt.

Topp/blus // Jeans // Paljettkjol // Paljettopp // Plisserad klänning // Stickad klänning // Skjortjacka // Kabelstickad tröja // Kabelstickad kjol

Var en sväng på Lindex i tisdags, en av få butiker vi har här i Torslanda och de har faktiskt riktigt bra sortiment, saknar bara en herravdelning.

Nu har de iallafall fått in lite sött till vovvarna såg jag, urgulliga tröjor, här. Ebba kanske ska få sig en liten jultröja, fast hon lär väl spräcka dem med sin runda goa mage haha. Det är inte lätt att hålla bångstyrig gammal vovve i trim alltså..

Nu ska vi strax iväg till vännernas padelhall och gosa med deras lilla taxvalp, wiii så mysigt!

Önskar er en fortsatt fin kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.